Το Alcotraz είναι ένα μπαρ που θα θέλαμε να κάτσουμε ισόβια

Ένα μπαρ στο Λονδίνο έχει μετατραπεί σε μια πολύ ρεαλιστική φυλακή και υπόσχεται μια πραγματικά εναλλακτική έξοδο για ποτό.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο συνδυασμός της απαγόρευσης κυκλοφορίας και του κλεισίματος των μπαρ λόγω της πανδημίας, πολλοί είπαμε ότι νιώθουμε σαν φυλακισμένοι. Η πολύμηνη παραμονή μας στο σπίτι, μακριά από τα αγαπημένα μας μπαρ είναι απολύτως φυσιολογικό να μας άφησε τραύματα και μια κάποια δυσκολία στην επαναφορά στην κανονικότητα.

 

 

Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι ιδιοκτήτες ενός νέου μπαρ στο Shoreditch του Λονδίνου και έφτιαξαν ένα ενδιάμεσο στάδιο. Έφτιαξαν το Alcotraz που όπως υποδηλώνει το λογοπαίγνιο του ονόματός του, είναι ένα θεματικό μπαρ που θυμίζει φυλακή. Αν νομίζετε ότι απλά κάθεστε σε τραπέζια που απλά θυμίζουν κελί, θα δείτε ότι είναι μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εγκλεισμού.

 

 

Αρχικά για να μπείτε στο κελί σας θα πρέπει να βάλετε τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα του κρατούμενου. Στο κελί σας θα σας οδηγήσει κάποιος ντυμένος δεσμοφύλακας, όμως η παραγγελία σας δεν θα είναι εύκολη διαδικασία. Όπως όλοι ξέρουμε το αλκοόλ απαγορεύεται μέσα στις φυλακές, αν και πάντα υπάρχει κάποιος τρόπος να το περάσεις μέσα. Τα ποτά περνάνε χέρι με χέρι από διεφθαρμένους δεσμοφύλακες και οι κρατούμενοι θαμώνες τα δίνουν στους υπόλοιπους ανάμεσα από τις μπάρες. 

 

 

Δεν υπάρχει μενού αφού κανείς δεν ξέρει τι έχουν μέσα τα «λαθραία» μπουκάλια και μόνο αφού τα περάσετε στον bartender θα σας φτιάξει ένα cocktail με βάση τα υλικά που καταφέρατε να βρείτε. Οι υπεύθυνοι του Alcotraz υπόσχονται περισσότερο μια εμπειρία παρέας παρά fine drinking και γι’αυτό υπάρχει εισιτήριο για να μπει κάποιος στο μπαρ και δεν πληρώνεις με το ποτό. Με 36 λίρες το άτομο μπορεί αν βρεθεί μια παρέα σε κοντινά κελιά και να ζήσει μια βραδιά που θα τους «δέσει» ακόμα περισσότερο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved