Ξέρεις ποιοι είναι οι μύθοι και οι αλήθειες για τα βιολογικά τρόφιμα;

Κάτι που πρέπει σίγουρα να διαβάσεις.

Σίγουρα έχει τύχει να πας μέχρι το σούπερ μάρκετ και να δεις τα προϊόντα που έχουν εκείνο το πράσινο σήμα το οποίο μας ανακοινώνει πως είναι βιολογικής καλλιέργειας. Όλοι μας τα έχουμε δει και όλοι μας τα έχουμε δοκιμάσει, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Κανείς όμως δεν γνωρίζει στα σίγουρα αν αυτά τα προϊόντα είναι όντως βιολογικά.

 

 
 

Και τελικά τι σημαίνει ο όρος αυτός; Ακούμε πως είναι βιολογικά και μας πιάνει τρέλα. Θέλουμε αμέσως να τα αγοράσουμε. Είναι κάτι σαν μαγικό. Η αλήθεια όμως είναι άλλη τελικά μιας και υπάρχουν πολλά πίσω από την βιολογική καλλιέργεια πουτ δεν γνωρίζουμε.

Δες εδώ για να δεις μερικούς μύθους για τα βιολογικά προϊόντα:

 

 

Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες, κάποια «ψιλά» γράμματα που δεν τα γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Μερικά από αυτά θα σου τα δείξουμε σε αυτό το άρθρο. Είναι μερικοί λόγοι που τελικά πρέπει να αμφιβάλουμε για τα βιολογικά προϊόντα κι αυτό γιατί δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο νομίζουμε ή θέλουμε να πιστεύουμε.

 

 
 

Μπορεί να θέλεις να πιστέψεις σε αυτά αλλά όμως πρέπει να γνωρίζεις όλη την αλήθεια γύρω από την πραγματικότητα της καλλιέργειας τους. Ποιος είπε πως και τα βιολογικά προϊόντα δεν χρησιμοποιούν φυτοφάρμακα; Είσαι σίγουρος; Κι όμως…

Δες εδώ για να δεις μερικές αλήθειες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved