Το πιο καλοφτιαγμένο κελάρι κρασιού κρύβεται μέσα σε μία σπηλιά

Αν θέλεις να δοκιμάσεις πραγματικά δροσερό κρασί πρέπει να πας.

Το κρασί είναι σίγουρα ολόκληρη επιστήμη στην κυριολεξία. Κάποιοι δεν δίνουν σημασία πολύ στην λεπτομέρεια και πίνουν ότι τους βρεθεί στο δρόμο αλλά είναι και οι λάτρεις του κρασιού που απλά θεωρούν πως η ουσία βρίσκεται στη λεπτομέρεια.

 

 

Εδώ οι τύποι κάνανε τρελή πατέντα και πήγανε και φτιάξανε το κελάρι τους μέσα σε μία σπηλιά στην κυριολεξία. Το να έχεις το κελάρι σου μέσα σε ένα ζωντανό βράχο είναι κάτι παραπάνω από κουλ έτσι δεν είναι; Εγώ πάντως σίγουρα θα δοκίμαζα από εκεί ένα κρασί. Από περιέργεια και μόνο.

 

 
 

Το κρασί επειδή βρίσκεται πάντα μέσα στη σκιά του βράχου κρατιέται πάντα στην τέλεια θερμοκρασία κι έτσι το καθιστά λιχουδιά για όσους επισκέπτονται αυτό το μέρος.

Το Clayton Korte Hill Country Wine Cave είναι μία μοναδική εμπειρία που κάθε λάτρης του καλού κρασιού πρέπει να δοκιμάσει μία φορά στη ζωή του. Η σπηλιά στεγάζει πάνω από 4.000 μπουκάλια κρασί, όλα από πολύ γνωστά οινοποιεία του κόσμου.

 

 
 

Το μέρος είναι πραγματικά σαν να βρίσκεσαι μέσα σε βιβλίο φαντασίας και βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ. Η γη και ο βράχος κρατάνε όλα τα συστατικά του κρασιού σε άριστη κατάσταση και το κάνουν ακόμη πιο γευστικό.

Δες εδώ για να δεις πως μοιάζει αυτή η παράξενη σπηλιά του κρασιού:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved