Vegan Αβγό ακούμε και θέλουμε να σπάσουμε τα πληκτρολόγια

Τελικά η κότα δεν έκανε το αβγό, αλλά η OsomeFood.

Πλέον τα λόγια είναι περιττά, η τεχνολογία μπορεί να κάνει θαύματα και οι εναλλακτικές μορφές τροφής κάνουν συνεχώς το θαύμα τους. Μετά το vegan γύρο για τον οποίο οι απανταχού κρεατοφάγοι έπαθαν παράκρουση, έρχεται τώρα και ένα νέο χτύπημα κάτω από τη μέση για να αλλάξει όλα όσα ξέραμε.

Στο αιώνιο ερώτημα αν το αβγό έκανε την κότα ή το αντίστροφο, μάλλον θα πρέπει να μπει και άλλη μια παράμετρος στην εξίσωση. Και το όνομά της είναι OsomeFood.

 

 

Πρόκειται για την εταιρία η οποία φέρνει στη ζωή το OsomeEgg, το πρώτο φυτικό αβγό που έρχεται έτοιμο σε συσκευασία και μάλιστα βρασμένο, ενώ είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, ωστόσο αυτό που νοιάζει τον περισσότερο κόσμο αφορά τη γεύση του.

Σύμφωνα με όσα λέγονται αυτή θα θυμίζει το κλασικό βραστό αβγό με τη διαφορά ότι θα αποτελείται από χυμό καρότου ψυχρής επεξεργασίας, ενεργοποιημένο γάλα αμυγδάλου, άμυλο πατάτας, ελαιόλαδο, μαγιά, λευκούς σπόρους chia, κουρκουμά, φύκια wakame, kombu και μαύρο αλάτι.

Για όσους θέλουν να γλιτώσουν τα τσόφλια είναι ίσως καλή επιλογή, για όλους τους άλλους δεν ξέρουμε τι να πούμε. Σίγουρα οι κρεατοφάγοι πάντως δεν θα ενθουσιαστούν με την vegan τετράδα η οποία στοιχίζει 11.15 δολάρια.

Ούτε για φάρσες δεν είναι ικανά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved