Η τάρτα με mascarpone γιγαντώνει τη γευστική σου απόλαυση

Ένας γευστικός συνδυασμός που τον λιγουρεύεσαι και μόνο που τον παρατηρείς. Έφτασε λοιπόν η ώρα να μάθεις να τον δημιουργείς.

Μερικά φαγητά έχουν δημιουργηθεί για να σε «ρίχνουν» και μόνο που τα παρατηρείς, πριν καν ακόμα τα πλησιάσεις. Φταίει το χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα το ίδιο που δεν αργούν για να σου δώσουν από την μοναδική οπτική τους, ότι κάτι καλό έχει δημιουργηθεί μπροστά σου και περιμένει με λαχτάρα και ανυπομονησία να το καταβροχθίσεις. Από εκεί και έπειτα είναι στην ευχέρεια του «δημιουργού» να έχει πραγματοποιήσει κάτι τόσο αντάξιο όσο η εντυπωσιακή εικόνα.

Στην περίπτωση βέβαια της τάρτας για την οποία θα σου μιλήσουμε στο συγκεκριμένο κείμενο, οι πιθανότητες είναι με το μέρος οποιουδήποτε άντρα το επιχειρήσει, ακόμα και αν η μαγειρική δεν είναι το φόρτε του. Διότι σε αντίθεση με κάθε άλλη φορά, δεν θα βάλεις (μόνο) απλό τυρί ως γέμιση αλλά το μαγικό «συστατικό» που ονομάζεται mascarpone. Αυτό που παρέα με πατάτες και δεντρολίβανο, θα απογειώσουν το «εγχείρημά» σου:

 

 

Κοιτάζοντάς το και μόνο στο παραπάνω άλμπουμ, είναι βέβαιο ότι πήρες μια γερή γεύση από αυτό που θα ετοιμάσεις, ενώ δεν αποτελεί υπερβολή ότι οι γευστικοί σου «κάλυκες» ενεργοποιήθηκαν από τις φωτογραφίες και μόνο.

Αρκετά όμως με τα λόγια, καιρός για δημιουργία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ψώνια από το supermarket, έναν φούρνο και μια προσεκτική ματιά στις οδηγίες της Majenco όπως τις γράφει στο blog της στο Queen.gr.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved