Τα φαγητά που κάθε άντρας οφείλει να μαγειρεύει στην κουζίνα του

 Ένα μενού βασικό αλλά πολύ, πολύ ολοκληρωμένο.

Ένας άντρας επιβάλλεται να γνωρίζει μερικά σωστά πιάτα έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί στην κουζίνα του με την άνεση του εργένη που έχει ζήσει τη ζωή.

 

 

Το βασικό μενού για ένα δικό του «εστιατόριο» περιλαμβάνει κάποια πολύ προσεγμένα φαγητά. Με μία πρώτη ματιά μπορεί να φαίνονται υπερβολικά απλά αλλά με το σωστό γαρνίρισμα όλα μοιάζουν πολύ καλύτερα.

 

 

Πλέον ένας άντρας δεν νοείται να μην γνωρίζει να μαγειρεύει και δεν λέμε να γίνει Gordon Ramsey μέσα σε μία μέρα, αλλά τουλάχιστον να ξέρει να περιποιηθεί τον εαυτό του και τους αγαπημένους τους.

Η αποκαθήλωση του άντρα από τον καναπέ επιβάλλεται πλέον. Ο άντρας πρέπει να γνωρίζει να κινείται μέσα στην ίδια του την κουζίνα (αλλά και των άλλων) έτσι ώστε να είναι έτοιμος να επωμιστεί το βάρος της περιποίησης των φίλων και της οικογένειας του.

 

 

Εμείς διαλέξαμε μερικά από τα πιο βασικά πιάτα που πρέπει ένας άντρας να ξέρει να ετοιμάζει. Είναι πιάτα λιτά που όμως με την κατάλληλη γαρνιτούρα και ποιότητα υλικών γίνονται απόλαυση στο μάτι αλλά και στο στόμα.

Δες εδώ τα φαγητά που ένας άντρας πρέπει να ξέρει να φτιάχνει μόνος του:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved