Ποιες τροφές πρέπει να τρώει και ποιες να αποφεύγει ένας άντρας;

Μερικά χρήσιμα εργαλεία για μία σωστή ζωή κι ένα άρτιο σώμα.

Οι άντρες είναι σημαντικό να αποφεύγουν την κατανάλωση κάποιων τροφών ενώ χρειάζονται κάποιες άλλες για τη διατήρηση της υγείας τους σε καλά επίπεδα.

Αυτό είναι κάτι το βασικό που όλοι οι άντρες πρέπει να το λαμβάνουν υπόψιν τους σε κάθε τους γεύμα. Σίγουρα δεν είναι πρέπον να παίζουμε με την υγεία μας.

Η παχυσαρκία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας της εποχής μας, όπως επίσης και η στυτική δυσλειτουργία. Ναι η τροφή σε επηρεάζει άμεσα στο σεξ.

 

 

Παρά τις διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο με συμβουλές για υγιείς τροφές και έξυπνες δίαιτες, όλο και περισσότερα παιδιά και ενήλικοι αντιμετωπίζουν θέματα με το βάρος τους. Ρίξε μία ματιά γύρω σου ή ρίξε μία ματιά στον καθρέπτη και θα δεις παραπανίσια κιλά.

Στην Ελλάδα 27.9% των ανδρών είναι παχύσαρκοι ενώ 45% των αγοριών είναι είτε υπέρβαρα είτε παχύσαρκα. Αυτό λέει κάτι για τις ζωές μας και το τι βάζουμε μέσα μας.

Αυτά είναι τα φαγητά που ΔΕΝ πρέπει να τρως σαν άντρας: 

 

 

Όσον αφορά τους άντρες, υπάρχουν κάποια φαγητά που είναι απαραίτητα για τη διατροφή τους και ορισμένα άλλα που πρέπει να τα αποφεύγουν γιατί είναι βλαβερά για την υγεία τους.

Αν πραγματικά νοιάζεσαι πρέπει να δεις τις λίστες με το φαγητό που πρέπει να τρως σαν άντρας:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved