8 εντυπωσιακά ποτήρια για να αναβαθμίσεις το ουίσκι σου

Ο βασιλιάς του ποτού θέλει και τον μοναδικό του θρόνο. Στην προκειμένη περίπτωση, το μοναδικό του ποτήρι.

Μπορεί η γευσιγνωσία να απαιτεί συγκεκριμένα ποτήρια ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς τις νότες στη μύτη σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ένα αξιόλογο μπουκάλι δεν μπορεί να συνοδεύεται από ένα εξίσου καλό ποτήρι. Ή και παραπάνω από ένα.

Παρότι το ουίσκι είναι καλό να το πίνεις σκέτο με ελάχιστες σταγόνες νερό, κατά γενική ομολογία ο καθένας μπορεί να το απολαμβάνει όπως θέλει. Που σημαίνει πως είτε το θες πολύ νερωμένο είτε να το γεμίσεις πάγο μέχρι την κορυφή, είναι ξεκάθαρα δική σου επιλογή. Το ίδιο και το ποτήρι σου.

 

Αν δηλώνεις ορκισμένος φαν του ουίσκι και δεν αρκείσαι σε ποτήρια «τουλίπας» που απογειώνουν την γευσιγνωσία, σίγουρα αξίζει να δώσεις μία προσοχή σε αυτά εδώ τα ποτήρια. Δεν ξεχωρίζουν μόνο για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, αλλά και για το design που κάνει το ουίσκι πραγματικό βασιλιά του ποτού και προσφέρουν στη γεύση μία εξαιρετική παρουσίαση για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και αποφάσισε πως θα εξοπλίσεις το μπαρ σου με τον πιο σωστό τρόπο. Ό,τι και αν επιλέξεις, είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου και πως αντιλαμβάνεσαι εσύ το ποτό σου. Και καλά κάνεις. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη οι αγορές στο internet.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved