Είπε κανείς ότι δεν ταιριάζει σολομός με αβγό;

Και τα δυο τους γίνονται υπέροχο topping, στο πιο νόστιμο σνακ.

Καταλαβαίνουμε τις λιγούρες σου τις νύχτες, νιώθουμε από τα βάθη της καρδιάς μας την τρέλα σου να ανοίξεις και να «αδειάσεις» το ψυγείο από τη λιγούρα, ωστόσο πρέπει να βάλεις φρένο σε αυτές τις «άγριες» ορέξεις του οργανισμού σου κάθε βράδυ πριν τον ύπνο. Να ξέρεις πως όλα βρίσκονται στο μυαλό, ωστόσο θα χρειαστείς αρκετό καιρό για να το χαλιναγωγήσεις. Οπότε ποια είναι η λύση; Να φτιάξεις ένα απλό σνακ το οποίο να δείχνει αρκετό στο μάτι, να σε χορταίνει και κυρίως να μην σε στέλνει «αδιάβαστο» για ύπνο.

Για αυτό λοιπόν χωρίς πολλά λόγια μπορείς να δημιουργήσεις μια ποικιλία γεύσων αποτελούμενη από σολομό, αβοκάντο, ρόκα, βραστό αυγό και λάδι τρούφας. Αν ζαλίστηκες από τον παραπάνω «κατάλογο», θα σε ηρεμήσουμε με το παρακάτω άλμπουμ. Εκεί όπου θα εντυπωσιαστείς από το εξωτερικό παρουσιαστικό του υπέροχου αυτού σνακ.

 

 

Τώρα που πήρες μια ιδέα του τι εστί σνακ με σολομό και αβγό, μπορείς να ξεκινήσεις να το «συναρμολογείς» τσεκάροντας το blog της Majenco στο Queen.gr.©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved