Τα Tortilla Tricks είναι η νέα μόδα που πρέπει να δοκιμάσεις

Ένα trend με πολλές παραλλαγές για όλους τους λάτρεις της κουζίνας.

Κάποτε γνωρίζαμε για τις αλμυρές και τις γλυκές κρέπες, πλέον όμως η σκυτάλη φαίνεται ότι περνάει και στις αγαπημένες μας τορτίγιες. Πρόκειται άλλωστε για μία «συνταγή» -μια προτίμηση θα λέγαμε- που τελευταία δύναται να αντικαταστήσει πολλές φορές ακόμα και το ίδιο το σουβλάκι, ενώ στο εξωτερικό είναι η κύρια μορφή στην οποία μπορείς να τοποθετήσεις μέσα μια λαχταριστή ποσότητα ντονέρ.

Αυτό όμως που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η ίδια η τορτίγια δεν είναι απαραίτητο να έχει μονάχα αλμυρή γέμιση, αλλά μπορεί να πάρει διάφορες μορφές ανάλογα με την όρεξή σου.

Όπως αυτές που σου δίνουμε στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Η τορτίγια μπορεί να έχει συνυφαστεί με το υγιεινό φαγητό, τη σαλάτα και την αλμυρή γέμισή της –σε ρυθμούς της πιο hot κρέπας που έφαγες ποτέ- ωστόσο αποδεικνύεται ως το υλικό το οποίο ήρθε για να πάρει όλων των ειδών τις μορφές και να ταιριάξει κατάλληλα με την οποιαδήποτε περίσταση.

Όπως το ψωμί μπορεί άνετα να αλειφθεί με λάδι, κάποια σως μέχρι και με μερέντα, έτσι η τορτίγια έρχεται να βιώσει όλες μας τις ορέξεις και κυρίως να γίνει έρμαιο της φαντασίας μας.

Για να σου δώσουμε μερικές ιδέες, μπες στο blog της Majenco στο Queen.gr και ενεργοποίησε τη φαντασία σου παίρνοντας έμπνευση από διάφορες συνταγές της. Το μόνο που θα χρειάζεσαι πλέον είναι μια χαρακιά και να γεμίσεις την τορτίγια με ό,τι εσύ ποθείς.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved