Το παγωτό με γεύση ουίσκι είναι βγαλμένο από όνειρο

Νιώθουμε ήδη λίγο καλύτερα.

Κατά καιρούς έχουμε δει τόσες γεύσεις παγωτού που απορούμε αν θα έπρεπε να βγαίνουν καινούργιες. Από παγωτά με γεύση μέντα μέχρι παγωτά με άνθρακα, παγωτά που έχουν γεύση από ζελεδάκια ή και αυτά τα αξιοπερίεργα στην Ιαπωνία από καλαμάρι – ναι, καλαμάρι.

 

Να όμως που η τεράστια αλυσίδα Ben & Jerry’s, που διατηρεί την φήμη της ως μία από τις τοπ παρασκευάστριες εταιρείες παγωτού στον κόσμου, μας έκανε να νιώσουμε λίγο καλύτερα με την τελευταία της δημιουργία. H εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με το αποστακτήριο WhistlePig γα να φέρει κοντά μας μια ολοκαίνουργια γεύση με βάση το ουίσκι. Την αποκαλούμενη ‘‘Topped Whisky Bizzed Ice Cream’’. Η σειρά Topped των Ben & Jerry’s αφορά συγκεκριμένες συνεργασίες ώστε να προκύψουν ιδιαίτερες γεύσεις, αλλά αυτό εδώ σίγουρα τράβηξε την προσοχή μας. Το μυστικό πίσω από την γεύση, είναι φυσικά το rye WhistlePig Piggyback 6 ετών, που δίνει την καραμελωμένη και βουτυρένια γεύση στο παγωτό. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ περήφανοι για αυτή τους την δημιουργία.

 

Δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας, αλλά σίγουρα είναι μία καλή δικαιολογία για να τρως παγωτό στη μέση του χειμώνα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved