Η πιο εύκολη και λιγουρευτική συνταγή πίτσας για το σπίτι

Καλό το delivery αλλά ιδού μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου.

Οι άντρες το αγαπάμε το μαγείρεμα. Το αγαπάμε γιατί δεν το βλέπουμε σαν αγγαρεία, αλλά σαν μία ακόμη δημιουργική πρόκληση. Και η αλήθεια είναι ότι παρότι οι μισοί και βάλε άντρες το κατέχουν με το να ψήνουν στα κάρβουνα, υστερούν στα υπόλοιπα πιάτα – οι περισσότεροι τουλάχιστον.

Αν ωστόσο θέλεις να εντυπωσιάσεις κολλητό, οικογένεια, κορίτσι ή όποιον άλλον έχεις στο νου -και κυρίως τον εαυτό σου- ιδού μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις. Η πίτσα. Ναι ξέρουμε, πως το ευκολότερο που έχεις να κάνεις είναι να παραγγείλεις μία και πόσο μάλλον όταν σου δίνουν άλλη μία δώρο. Αν όμως δεν δοκιμάσεις τώρα τις ικανότητες σου στην καραντίνα, πότε θα τις δοκιμάσεις; Ο καλός μας διαδικτυακός φίλος στο YouTube ‘‘Basics with Babish’’ έχει ανεβάσει μία κορυφαία συνταγή για πίτσα που μπορείς να την κάνεις βήμα-βήμα χωρίς να σε δυσκολέψει ιδιαίτερα – μιλώντας πάντα εκ πείρας καθώς κάποιοι την δοκιμάσαμε. Και κακά τα ψέματα παιδιά, η pan pizza έχει το δικό της κοινό.

 

 

Αν θες να μυηθείς στην ιταλική τέχνη της πίτσας και να δεις πόσο χρήσιμο είναι το τηγάνι σου, ξεκίνα με τα βασικά. Και θα εντυπωσιαστείς με τον εαυτό σου πολύ περισσότερο από ότι περίμενες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved