To σνίτσελ Χόφμαν είναι το κάτι το ξεχωριστό που θες στο πιάτο σου

Συνόδεψέ το με τηγανητές πατάτες και είσαι ο απόλυτος άρχοντας.

Όταν ένα φαγητό περιέχει μέσα τη λέξη «κοτόπουλο», τότε είναι δεδομένο ότι το αντρικό κοινό κοιτάει με λίγο παραπάνω προσοχή το μενού το οποίο βρίσκεται μπροστά του. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία που μπορεί να στηθεί με το συγκεκριμένο γεύμα, επομένως είναι λογικό το μυαλό να «βαράει» προσοχή στο άκουσμά του.

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, όταν αυτό εμφανίζεται υπό τη μορφή σνίτσελ, τότε ο ενθουασιασμός μας δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Είτε διαφωνείς, είτε συμφωνείς με τη συγκεκριμένη άποψή, εμείς έχουμε το ιερό καθήκον να σου δώσουμε έναν λόγο παραπάνω να απολαύσεις ένα σνίτσελ, βάζοντας μια foodporn πινελιά καθώς θα το μαγειρεύεις.

Για να πάρεις μία γεύση, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, αντί για κοτόπουλο το σνίτσελ είναι γαλοπούλας αλλά αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη που κρύβει μέσα του. Γιατί δεν έχεις να κάνεις με ένα απλό σνίτσελ, αλλά ένα λαχταριστό γεύμα, που η κάθε του μπουκιά σου γεμίζει το στόμα με μουστάρδα, γαλοπούλα και τυρί. Οι τηγανητές πατάτες είναι το απόλυτο συνοδευτικό που θα απογειώσουν και την εικόνα, και κυρίως τη γευστική σου απόλαυση. 

Αν θες να το δοκιμάσεις, ρίξε μια ματιά πώς φτιάχνεται στο blog της Majenco στο Queen.gr.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved