Η γεμιστή σφολιάτα με κοτόπουλο, τυρί και γαλοπούλα είναι η απόλυτη ονείρωξη

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Μήπως να το επιχειρούσες;  

Και σε ποιον δεν αρέσει η εικόνα ενός φαγητού που από μόνη της σου υπόσχεται πολλά, ακόμα και αν δεν έχεις μυρίσει τι πρόκειται να φας. Μια και κάναμε την αρχή με τα foodporn σφολιατοειδή –αν δεν έχεις δοκιμάσει τα σφολιατοπιτσάκια με πέστο και τηγανητό αυγό δεν ξέρεις τι χάνεις- η συνέχεια θα είναι περισσότερο χορταστική και γεμάτη γευστικές συγκινήσεις.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη συγκεκριμένη σφολιάτα. Αν τη δεις χωρίς την εσωτερική της γέμιση, σου γεννάται ένα ερώτημα (έτσι «φουσκωμένη» που τη βλέπεις) για το τι κρύβεται μέσα της. Έχεις πάρει μια γεύση από τη φωτογραφία της αρχής, επομένως δεν θα δυσκολευτείς να απολαύσεις τα εσωτερικά της χαρίσματα στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Τι μας έχει ετοιμάσει όμως η Majenco μέσα σε αυτή σφολιάτα;

Δύο στήθη κοτόπουλο (παγιάρ) τα οποία περιτριγυρίζονται από λιωμένο τυρί, γαλαπούλα αλλά και σημαντικές λεπτομέρειες που θα περάσουν την απόλαυση της κάθε μπουκιάς σε άλλο επίπεδο.

Από τη στιγμή που θα το φτιάξεις θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή 30 (μαρτυρικά) λεπτά μέχρι να το έχεις έτοιμο στο πιάτο σου. Βλέπεις η αγωνία και η επιθυμία να το γευτείς θα παγώσουν το χρόνο ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να σε απασχολεί. Το τελικό αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Το καλό πράγμα αργεί άλλωστε.

Αν θες να το μαγειρέψεις, μάθε βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνεις στο blog της Majenco στο Queen.gr.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved