Το Impossible Collection of Whisky δεν πρέπει να λείπει από την βιβλιοθήκη σου

100 κορυφαίες φιάλες από όλο τον κόσμο, σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας για τον Βασιλιά του Ποτού. Το whisky. 

Ότι το whisky είναι ο Βασιλιάς του Ποτού, είναι λίγο-πολύ κάτι το αποδεκτό. Με τόσες υπέροχες φιάλες που υπάρχουν εκεί έξω, δεν είναι περίεργο που εκτός από τα ντουλάπια μας, τα μπαρ και τα ποτήρια, έχουν φιλοξενηθεί και σε ένα σωρό συλλογές. Όπως για παράδειγμα αυτήν εδώ του διάσημου whisky expert, Clay Risen.

 

Το Impossible Collection of Whisky είναι ένα ταξίδι στα διασημότερα αποστακτήρια του κόσμου, αλλά και σε σπάνιες φιάλες που γνώρισαν ή που θα θέλαμε να γνωρίσουν τα ποτήρια μας. Από το πιο απλό καπνιστό σκωτσέζικο whisky μέχρι το πιο δυνατό και spicy bourbon του Kentucky, η συλλογή του Risen είναι μία καλομελετημένη παρουσίαση από 100 διαλεχτές φιάλες. Ξεκινάει από κλασσικές όπως το Pappy Van Winkle, φτάνει μέχρι το Midleton Very Rare 45, αλλά δεν διστάζει να δείξει παραδείγματα από αποστάγματα της Ινδίας ή ακόμη και της Τσεχίας.

 

Όλα αυτά σε ένα λεύκωμα με υπέροχες εικόνες, πενταχρωμία φωτογραφικού χαρτιού και σκληρό εξώφυλλο από ξύλο ώστε να σου θυμίζει τα βαρέλια που περιμένουν την ωρίμανση μαζί με το ουίσκι. Καθόλου άσχημο για πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved