Το νέο Suntory είναι πολυταξιδεμένο

Το ιαπωνικό ουίσκι θα κάνει την πτήση σου να μοιάζει με μια σύντομη βόλτα.

Το όνομά του είναι Suntory World Whiskey Ao και του αρέσει να ταξιδεύει. Όπως φυσικά σου αρέσει και εσένα, αν και τελευταία, οι πτήσεις σου είναι λιγότερες, μπορεί και μηδαμινές. Δυστυχώς, κάποιες καταστάσεις δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε. Αυτές που μπορούμε, όμως, θα ήταν καλό να τις περνάμε όσο καλύτερα γίνεται. H Beam Suntory το γνωρίζει αυτό και δημιούργησε το ουίσκι που θα σου κρατά συντροφιά όσο βρίσκεσαι στον αέρα.

Η ιαπωνική πολυτέλεια του Suntory κοστίζει ακριβά

To Suntory World Whiskey Ao μπορεί να το βρει κανείς στα αεροδρόμια με την τιμή του να βρίσκεται στα 71 δολάρια και είναι σίγουρο πως θα εκτιμηθεί βαθύτατα από όσους τραβούν τη βαλίτσα τους συχνά. Τι το κάνει ιδιαίτερο; Είναι blended και στο εσωτερικό της φιάλης υπάρχει ουίσκι από Ιαπωνία, Σκωτία, Ιρλανδία, Καναδά και Αμερική, ενώνοντας με αυτόν τον τρόπο 5 διαφορετικές χώρες και παραδόσεις. Εκεί οφείλεται και το χρώμα του μπουκαλιού που είναι μπλε, λόγω του ωκεανού που ενώνει αυτές τις χώρες. Τι λες, είσαι έτοιμος για το επόμενο ταξίδι σου;

Μπορείς να το βρεις σε αυτές τις χώρες: Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Ντουμπάι, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Ολλανδία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Τουρκία, Αγγλία, Ινδία, Νότια Κορέα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved