Όταν ο Θάνος έφτιαξε τη δική του μπεσαμέλ: «Και τι δε φτιάχνω»!

Είμαι ο Θάνος και μου αρέσει η μαγειρική. 

Θέλω να τονίσω, πως την πρώτη φορά που κάλεσα σπίτι την παρέα και είπα «θα μαγειρέψω εγώ», οι περισσότεροι γέλασαν, οι υπόλοιποι βόγκηξαν από απελπισία. Την επόμενη φορά, τα γέλια είχαν… κοπεί και τα βογγητά αντικαταστάθηκαν από ήχους… ευτυχίας: Όλοι τώρα περίμεναν να δοκιμάσουν εκείνο το υπέροχο παστίτσιο που τους είχα ετοιμάσει και φυσικά «εκείνα τα τέλεια τυροψωμάκια»!

Πώς το κατάφερα αυτό; Με την αγάπη μου για τη μαγειρική μεν, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια της σειράς Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου. Τα προϊόντα Easy Bake είναι πρωτοποριακά μείγματα για σπιτικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές. Το περίφημο παστίτσιο μου στηριζόταν στο μείγμα Easy Bake για Μπεσαμέλ των Μύλων Αγίου Γεωργίου και η συνταγή μου ήταν από το easybake.com.gr. Όπως επίσης από εκεί ήταν τα τυροψωμάκια, που έγιναν ανάρπαστα – τα φιλαράκια μου είναι… «φαγανά» και όλα γνωρίζουν καλά να τιμούν τις σπιτικές νοστιμιές.

 

bake

 

Θα περίμενε κάποιος πως αυτή η δεύτερη πρόσκληση για δείπνο προς την παρέα θα ήταν και μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα. Αυτό όμως δεν ισχύει, διότι μέχρι τότε, τα Easy Bake των Μύλων Αγίου Γεωργίου είχαν μπει για τα καλά στην κουζίνα μου και στην καθημερινή μου διατροφή – εξηγούσα στους δικούς μου τα κατορθώματά μου στο μαγείρεμα και δεν το πίστευαν… Ευτυχώς έχουμε smartphones και τα πειστήρια των δημιουργιών μου αποστέλλονταν asap!

Σπιτικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, που αρέσουν σε όλους και είναι το «κάτι παραπάνω» στην κουζίνα και τη διατροφή μου, έτσι που έχω τη δυνατότητα, καθημερινά, να αλλάζω την ποικιλία στο τραπέζι μου και από το πρωινό μου ως το δείπνο να έχω κάτι νοστιμότατο να μαγειρέψω. Διασκεδάζω με το μαγείρεμα, που μου αρέσει πραγματικά και είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, κάθε μα κάθε φορά: Είτε είναι με το μείγμα για Προζυμένιο Ψωμί από την Easy Bake των Μύλων Αγίου Γεωργίου, είτε με το μείγμα για Muffins, είτε με όποιο άλλο μείγμα επιλέξω από τα 15 διαφορετικά, έχω την επιτυχία βέβαιη.

 

choco

 

Έτσι λοιπόν, το δεύτερο μενού στο δείπνο με φίλους δεν έμοιαζε καθόλου με το πρώτο, καθώς περιείχε pizza muffins με λαχανικά για ορεκτικό, με βάση το μείγμα Easy Bake Ζύμη για Πίτσα των Μύλων Αγίου Γεωργίου, για κυρίως διάλεξα τις πένες φούρνου με κοτόπουλο και μπεσαμέλ, μαζί με τις πατάτες ογκρατέν, που και τα δύο γίνονται νοστιμότατα με το μείγμα Easy Bake για Μπεσαμέλ των Μύλων Αγίου Γεωργίου, ενώ για γλυκό έφτιαξα το αγαπημένο μου Brownies – διότι, είμαι ο Θάνος και τι δε φτιάχνω!  

 

tetra

 

Ήταν το πιο σπιτικό φαγητό της παρέας εδώ και πολύ καιρό, διότι τα Easy Bake είναι μια σειρά χωρίς καθόλου φοινικέλαιο. Το καλύτερο δε είναι πως η παρέα όχι μόνο καταευχαριστήθηκε το φαγητό μου, αλλά πείστηκε πως όλοι μπορούμε να φτιάξουμε ένα νοστιμότατο πιάτο, ανά πάσα ώρα και στιγμή – με την πολύτιμη βοήθεια των Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου!

#myloiagiougeorgiou #easybake #syntages #recipes #food #recipeoftheday #foodie #instafood #foodlover #baking #tasty #realfood



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved