Αυτό το ουίσκι ωριμάζει μέσα σε πιστόνι της Aston Martin

Αν σου αρέσει το καλό ποτό και τα γρήγορα αυτοκίνητα, τότε έχουμε να σου δείξουμε κάτι.

 

Το όνομά του είναι Bowmore Islay και το όνομά της είναι Aston Martin. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και έτσι αποφάσισαν να γίνουν ένα δημιουργώντας το εξαιρετικό σε γεύση και σε όψη Black BowmoreDB5 1964. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Η ιστορία μας, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Για την ακρίβεια, κάπου εδώ ξεκινά.

Το πιστόνι από την Aston Martin DB5 του 1964 που οδήγησε ο James Bond στην ταινία Goldfinger, χρησιμοποιήθηκε ως βάση μπουκαλιού. Μέσα σε αυτό το μπουκάλι ωριμάζει το ουίσκι της  Bowmore και συνδυάζει με αυτόν τον τρόπο τις δύο σου αδυναμίες. Το καλό ποτό και τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ελπίζουμε, βέβαια, να μην πίνεις και οδηγείς.

Η Aston Martin D5 επιστρέφει χωρίς τον James Bond

Εξωτικά φρούτα, καραμέλα, πορτοκάλι αλλά και πλούσιο μαύρο κεράσι. Αυτό είναι το άρωμά του. Όσο για την γεύση του, ο συνδυασμός από μάνγκο, passion fruit, μέλι και καφέ θα σε κάνουν να το αγαπήσεις. Έτσι υποστηρίζουν οι ειδικοί, εμείς απλά μεταφέρουμε τη γνώση. Η τιμή του είναι στα 65,600 δολάρια και μόνο 25 από αυτά θα κυκλοφορήσουν. Καλύτερα να δεις απλά το Goldfinger.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved