Μπαίνεις κουζίνα ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.

Αν υπάρχει μια λέξη που μπορεί να συμπυκνώνει όλη τη φιλοσοφία της εργένικης ζωής αυτή είναι η εξής: ΟΜΕΛΕΤΑ. Και ξέρεις γιατί;

Σε σέβεται περισσότερο από όσο τη σέβεσαι. Σέβεται το χρόνο σου που είναι περιορισμένος, σέβεται την πείνα σου που είναι αχαλίνωτη, σέβεται την αμπαλίασή σου στην μαγειρική και σου επιτρέπει να κάνεις παπάδες σπάζοντας δυο-τρία τσόφλια και πετώντας τριγύρω μερικά κομμάτια μπέικον, τριμμένο τυρί, φρέσκο κρεμμύδι (κι οποιοδήποτε άλλο υλικό σου κάνει κέφι).

Γι' αυτούς και μόνο τους λόγους, η ομελέτα δικαιολογημένα έχει καβατζωμένη θέση μέσα στην καρδούλα μας. Και η αλήθεια είναι πως πρέπει να της φερόμαστε με την προσοχή που της πρέπει. Το βιντεάκι που ετοίμασε το All Recipes UK, στο οποίο μας δείχνει βήμα-βήμα τον τρόπο με τον οποίο θα φτιάξουμε μια ψητή ομελέτα τσάμπιολιγκ επιπέδου, μια ομελέτα που μπορεί (και πρέπει) να φτιαχτεί στο τσακ μπαμ το απογευματάκι που θα γυρίσουμε από τη δουλειά. 

Αυτήν την ομελέτα!