Και ξέρεις γιατί; ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Άκουσε να δεις πώς έχουν τα πράγματα: όταν ένα βίντεο έχει κάνει περισσότερες από 580.000 προβολές στο γιουτιούμπι μέσα σε λιγότερο από 2 μέρες, τότε χτυπάει ένα καμπανάκι που σου λέει πως κάτι καλό παίζει εδώ πέρα κι ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται όσο δεν πάει γι' αυτό που του δείχνεις. 

Και στην περίπτωση του Andrew Rea, ο οποίος αναλαμβάνει κάθε λίγο και λιγάκι να ανεβάζει στο κανάλι του διάφορες συνταγές που σίγουρα τις έχεις πετύχει και τις έχεις λιγουρευτεί σε κάποια ταινία ή σε κάποια σειρά, η επισκεψιμότητα χτυπάει ταβάνι.

Τελευταίο δείγμα, το βίντεο που ανέβασε για να μας αποκαλύψει την συνταγή με την οποία μπορούμε να χτυπήσουμε στην κουζίνα μας τα λατρεμένα Cubanos. Ναι, εκείνα που έβλεπες στην οθόνη του σινεμά εκείνο το βράδυ που αποφάσισες να απολαύσεις το Σοφάκι τη Βεργκάρα στο «Chef» του Τζον Φαβρό και αναθεμάτιζες την ώρα και την στιγμή που στα χέρια σου κρατούσες απλά ζελεδάκια και κρύα ποπ κορν

*Ακολουθεί τρεϊλεράκι για όσους δεν έχουν ιδέα από το όμορφο στόρι με την καμπίνα των γεύσεων.

Κι αφού πήρες μια γεύση από τα χολιγουντιανά, ήρθε η ώρα να ανέβεις στην αρχή του άρθρου, να δεις το βίντεο, να μπεις στην κουζίνα σου για να πάρεις μια γεύση και από τα πραγματικά: τα κουβανέζικα σάντουιτς, δηλαδή, που πάντα λιμπιζόσουνα. 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved