Η βότκα της καραντίνας έχει τη γεύση της μοναξιάς

Όταν τη δοκιμάσεις καλύτερα να έχεις κρατήσει και τις απαραίτητες αποστάσεις.

Το όνομά της είναι Quarantine Vodka και η Quarantine Spirits, η εταιρεία που την παρασκευάζει, δεν θα μπορούσε να γίνει πιο συγκεκριμένη στο κοινό που απευθύνεται. Ποιο κοινό; Όλους εμάς που κάτσαμε στο σπίτι για να σώσουμε τους γύρω μας, τις ευπαθείς ομάδες και εμάς τους ίδιους. Έτσι, κινούμενη στο πνεύμα των ημερών δημιούργησε τη βότκα που ονειρεύτηκε ο καθένας μας τις μέρες της καραντίνας. Ελπίζουμε να μην έφτασες σε αυτό το σημείο:
 
 
 
Μπορεί το συγκεκριμένο ποτό να μην έχει γεύση, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή της ζωής σου δοκίμασες μία κακή βότκα. Η Quarantine δεν είναι μία από αυτές καθώς έχουν φροντίσει για την ποιότητά της τα καλύτερα νερά του San Diego της Αμερικής. Ναι, δεν είναι από τη Ρωσία, όσο περιέργο και αν σου ακούγεται κάτι τέτοιο. Και για να βοηθήσουμε και εμείς στην παρουσίαση της νέας αυτής γραφικής βότκας, σου προτείνουμε κάθε κοκτέιλ που θα φτιάξεις με την Quarantine, να το ονομάσεις Quarantini. Σταματάμε εδώ.
 

quarantinemartini

Η τιμή της βρίσκεται στα 28 δολάρια και μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη στο Flaviar. Για κάθε αγορά ενός μπουκαλιού, η Quarantine Spirits προσφέρει αντιβακτηριακό σαπούνι σε οργανώσεις που βοηθούν όσους «χτυπήθηκαν» από τον κορονοϊό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved