Στην Αυστραλία φτιάχνουν τον πιο ζόρικο καφέ της γης

Κοκτέιλ εσπρέσο-γαλλικός και ξέχνα τι θα πει ύπνος για 18 ώρες.

Κάποιοι Αυστραλοί αποφάσισαν να μας στείλουν με καρδιακά, αυτό είναι δε μπορεί να είναι κάτι άλλο. Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι ο καλός, ο τίμιος, ο αντρίκιος ο φραπές σου είναι ο πιο δυνατός καφές στον κόσμο, σκέψου το ξανά. Από ότι φαίνεται τα δεδομένα αλλάζουν. ΤΡΟΜΕΡΑ.

Εκεί στην περίεργη γη down under, υπάρχει μια καφετέρια που δε φτιάχνει απλά κρύο καφέ. Στο Viscous Coffee της Αδελαϊδας αμφεταμίνες σε υγρή μορφή φτιάχνουν. Γιατί ας πούμε τη μαύρη αλήθεια: ο “Asskicker” είναι όνομα και πράγμα και θα κάνει τους παγωμένους φραπέδες να μοιάζουν με τσαγάκι.

Τι περιέχει; Τη μάνα του και τον πατέρα του περιέχει. Τέσσερις εσπρέσο, τέσσερα παγάκια φτιαγμένα όχι από νερό αλλά από παγωμένο καφέ, 120 ml από δυνατό καφέ φίλτρου και το κερασάκι στην τούρτα: άλλα τέσσερα παγάκια παγωμένου καφέ, έτσι για την υπερβολή του πράγματος.

Υπάρχει τώρα κάτι που λέγεται “τουματσίλα» και είναι δάνειο από την αγγλική γλώσσα και την έκφραση “too much”. Λοιπόν αυτό ακριβώς είναι και αυτό το σκεύασμα καφεϊνης. Διότι, ναι, όντως μπορεί να σε κρατήσει 18 ώρες στην πρίζα. Για πλάκα. Αλλά την ίδια στιγμή, όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες, δύο κούπες από τον Asskicker μπορούν να σε στείλουν στα θυμαράκια. Πρέπει να υπογράψεις στην καφετέρια ότι δέχεσαι τους όποιους κινδύνους για να μπορέσεις να δοκιμάσεις αυτόν εδώ τον φρέντο των τρελών.

crazy dance coffee

Αυτά και αυτά μας έβαλαν σε σκέψεις. Καλύτερα μιας ώρας φραπέ παρά 18 ώρες σχιζοφρένεια με τον Asskicker. Αν μας βγάλει ποτέ ο δρόμος μας στου Viscous εμείς αυτό το πράγμα του σατανά δεν το βάζουμε στο στόμα μας. Φραπέ θα παραγγείλουμε.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved