Homies: Πώς η καραντίνα με έβαλε στην κουζίνα και δημιούργησα τα πιο θρεπτικά και γευστικά bowls

Όχι, δεν πίστευα και δεν περίμενα ποτέ ότι θα βιώσουμε καραντίνα και θα πρέπει να παραμείνουμε δύο σχεδόν μήνες στα σπίτια μας. Η πανδημία του κορονοιού έφερε δραστικές αλλαγές στις ζωές, τις δουλειές, την καθημερινότητα, ακόμα και στην ιδιοσυγκρασία μας! Και αν η καραντίνα ήταν ο πρώτος αιφνιδιασμός που βίωσα, ο δεύτερος ήταν σίγουρα το ότι… μπήκα στην κουζίνα!

Δεν είμαι περήφανη γι’ αυτό, αλλά καλή μαγείρισσα δεν με λες. Δεν με λες ούτε μαγείρισσα, μιας και τυγχάνει να αγνοώ και τα βασικά! Έλα όμως, που μένοντας στο σπίτι αποφάσισα να το τολμήσω! Οπλίστηκα με κουράγιο, μίλησα με τη μητέρα μου, άνοιξα και όποια συνταγή βρήκα στο ίντερνετ, και άρχισα να δημιουργώ. Εντάξει δεν διεκδικώ και αστέρι Μισελέν, αλλά όσο να πεις το κατιτίς μου το έμαθα. Και όχι μόνο το έμαθα, αλλά το έψαξα κιόλας. Όχι δεν είμαι πια παραδοσιακή μαγείρισσα αλλά μία μοντέρνα σεφ, που συνδυάζει διαφορετικές γεύσεις με όσο το δυνατόν πιο υγιεινό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr