10 ιρλανδικά ουίσκι που τιμούν το St. Patrick’s Day

Ακόμη και αν φέτος θα το γιορτάσεις μόνος στο σαλόνι σου.

Ωραίο πράγμα το πιοτό γιατί ξεχνιέσαι. Σκεφτόμαστε δηλαδή πως αν είχε καταστραφεί ο κόσμος και ζούσαμε σε ένα post apocalyptic σκηνικό, το πιο πιθανό είναι πως θα βρισκόμασταν μονίμως πιωμένοι για να φεύγει όλο αυτό το σκηνικό πιο αλώβητα. Έλα όμως που εδώ έχουμε να κάνουμε με κορονοϊό. Αυτό σημαίνει αυτόματα απαγόρευση σε μία σειρά από δραστηριότητες και φεστιβάλ, όπως είναι το St. Patrick’s Day. Λίγο σοκ ε;

Mε αυτούς εδώ τους Ιρλανδούς ήρωες πίναμε άνετα μία μπίρα.

Δηλαδή μην μας παρεξηγήσετε που το λέμε, αλλά κάτι τέτοια φεστιβάλ κάνουν τον κόσμο να νιώθει ζωντανός. Τον φέρνουν πιο κοντά. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, που ο κόσμος έχει οδηγίες να τα πιει στο σπίτι. Και προσοχή, όχι να κάνει κάποιο πάρτι ή να φέρει φίλους. Να τα πιει μόνος του. Στο St Patrick’s Day. Που είναι ίσως από τα πιο μίζερα πράγματα που θα καλεστούμε να κάνουμε, μιας και ένα ολόκληρο φεστιβάλ θα περιοριστεί σε μια πολυθρόνα στο σπίτι του καθενός με το ποτήρι στο χέρι. Το λες και λυπηρό.

 

 

Αν όμως σκοπεύεις να πιεις ούτως ή άλλως ένα ποτάκι προς τιμήν του φεστιβάλ, κάντο σήμερα με ιρλανδικά ουίσκι. Να πάει στα τσακίδια αυτή η χρονιά και να μην ξανάρθει. Για να είναι καλές όλες οι επόμενες. Ακολουθεί μία λίστα με 10 ιρλανδικά ουίσκι που αξίζει να ανοίξεις ένα από αυτά σήμερα. Οι κάβες λειτουργούν ακόμα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved