Η πίτσα για πρωινό είναι καλύτερη από τα περισσότερα δημητριακά

Τρως τα κομμάτια που έμειναν από το προηγούμενο βράδυ; Καλά κάνεις.

Η πίτσα είναι ένα φαγητό το οποίο δημιουργήθηκε για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Είναι επίσης από τα φαγητά που ελάχιστοι, ίσως μετρημένοι στα δάχτυλα, δεν τρώνε. Από εκείνους κρατάμε αποστάσεις, όπως και από τα άτομα δεν τρώνε τηγανητές πατάτες.

Η πίτσα, όμως, έχει γενικότερα μια κακή φήμη όταν αναφερόμαστε στην διατροφική της αξία. Οι περισσότεροι έχουν, δικαίως κάποιες φορές, την εντύπωση πως είναι ένα φαγητό το οποίο δεν μας προσφέρει τίποτα παραπάνω από θερμίδες και απίστευτη γεύση.

Δεν θα διαφωνήσουμε αλλά θα σου μεταφέρουμε μια διαφορετική εκδοχή η οποία, ίσως, σου αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που κοιτάζεις την πίτσα της προηγούμενης νύχτας. Η πίτσα, λοιπόν, είναι ένα καλύτερο πρωινό από τα περισσότερα δημητριακά. Καλά διάβασες και καλά κάνεις χαμογελάς αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με την διαιτολόγο Chelsey Amer, ένα κομμάτι πίτσα μας προσφέρει υδατάνθρακες, πρωτεΐνη και λιπαρά τα οποία είναι αρκετά για να μας κρατήσουν χορτάτους αλλά και γεμάτους ενέργεια ένα ολόκληρο πρωινό.

Δες πώς θα μοιάζει η πίτσα στο μέλλον

Από την άλλη, τα περισσότερα δημητριακά περιέχουν υπερβολική ζάχαρη και σε συνδυασμό με το γάλα αυτό που καταναλώνουμε κάνει το πρώτο γεύμα της ημέρας υπερβολικά βαρύ. Ωστόσο, το ιδανικό πρωινό για την Chelsey Amer περιλαμβάνει αβγά, σπανάκι, γιαούρτι, φρούτα και ξηρούς καρπούς. Εμείς, πάντως, θα προτιμήσουμε την πίτσα. ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved