Δώσε στο hot dog σου τον σεβασμό που του αξίζει

Επειδή η σωστή δουλειά δεν γίνεται μόνο με μουστάρδα, σου δίνουμε ιδέες για 4 απλά toppings.

Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να εκτιμήσεις την απλότητα αλλά και τις γεύσεις που μπορεί να σου προσφέρει ένα (ίσως και παραπάνω) hot dog. Αν και οι περισσότεροι το έχουμε συνδυάσει με το φαγητό που επιλέγουμε μετά από ένα βράδυ με πολύ ποτό, δεν είναι ακριβώς έτσι. Για να είμαστε δίκαιοι, δεν θα έπρεπε να βλέπουμε το hot dog μόνο έτσι.

Είναι από τα πιο διάσημα αμερικανικά φαγητά και υπάρχει λόγος για αυτό. Είναι ένα γρήγορο φαγητό αλλά και πολύ νόστιμο. Συνήθως οι Αμερικανοί μαζεύονται στις αυλές τους και ψήνουν με τις ώρες μπέργκερ αλλά dogs χωρίς να γιορτάζουν κάτι το ιδιαίτερο. Φυσικά καταναλώνουν και μπόλικη μπίρα. Είναι στην κουλτούρα(;) τους. Μήπως να υιοθετήσουμε και εμείς αυτή την όμορφη συνήθεια;

 

Για να γίνει αυτό πρέπει αρχικά να εκτιμήσουμε τις όμορφες στιγμές με τους φίλους μας και την οικογένειά μας και ύστερα να εκτιμήσουμε και τα ίδια τα hot dogs. Δεν είναι μόνο η μουστάρδα και η κέτσαπ που τα κάνουν νόστιμα. Κανονικά, οι Αμερικανοί που γνωρίζουν καλά αυτή την τέχνη, δεν χρησιμοποιούν καν κέτσαπ.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πειραματιστείς αλλά και να είσαι ανοιχτός σε νέες γεύσεις ή καλύτερα, στον συνδυασμό νέων γεύσεων. Σκέψου ένα ψωμάκι με λουκάνικο, ομελέτα, cheddar και πατάτες.

Διάβασε για το μπέργκερ που ζυγίζει όσο ένα γυμναστηριακό βαράκι

Αυτό ήταν ένα απλό topping που μπορείς να τιμήσεις από σήμερα κιόλας. Στις φωτογραφίες θα βρεις ακόμα περισσότερα. Κάποια τα γνωρίζεις αλλά ποτέ δεν τόλμησες να τα δοκιμάσεις ή απλά δεν σκέφτηκες πως μπορείς να τα δοκιμάσεις μαζί με το hot dogs σου. Ετοιμάσου γιατί θα σου ανοίξει η όρεξη. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved