Μήπως βρισκόμαστε λίγο πριν την εξαφάνιση της τηγανητής πατάτας;

Κυβερνήσεις θα πέσουν, ανταρσίες θα οργανωθούν και το χάος θα επικρατήσει αν συμβεί αυτό.

Είναι το ανίκητο φαγητό, αυτό που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί (όσοι το κάνουν χρειάζονται βοήθεια), είναι το απόλυτο ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Οι τηγανητές πατάτες είναι η αρχή και τέλος των διατροφικών μας συνηθειών. Δεν είμαστε υπερβολικοί, είμαστε απλά ρεαλιστές και άτομα που αποδέχονται πως η ζωή τους θα ήταν χειρότερη χωρίς αυτές τις υπέροχες ξανθές και μακρόστενες λιχουδιές.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα τα οποία μας έκαναν να σκεφτούμε δύο φορές την ύπαρξή μας σε αυτό τον κόσμο. Αν έστω και ένα από αυτά τα δυστοπικά σενάρια πραγματοποιηθούν, τότε είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξουν παγκόσμιες κοινωνικοπολιτικές αναταραχές.

Η ανυπέρβλητη μοναδικότητα της τηγανητής πατάτας

Η αρχή φυσικά έγινε από τις ΗΠΑ. Εκεί, λοιπόν, υπήρξε πτώση της παραγωγής πατάτας κατά 6% ενώ και στον Καναδά η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη. Οι βροχές και οι χιονοθύελλες δεν ήταν με το μέρος τους.

Όταν μια χώρα όπως η Αμερική η οποία υπεραγαπά την τηγανητή πατάτα ανησυχεί, τότε ανησυχεί και ολόκληρος ο κόσμος. Κάπου εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση και να σε καθησυχάσουμε αλλά και να ηρεμήσουμε και εμείς μαζί με εσένα.

 

 

Όχι, δεν απειλούμαστε με άμεση εξαφάνιση της τηγανητής πατάτας και αν και υπήρξε πτώση στην Αμερική, υπάρχει αρκετή πατάτα στην Ευρώπη για να καλύψει τόσο τις ανάγκες τους όσο και τις δικές μας. Αυτή η πτώση, άλλωστε, οφείλεται στη φετινή κακοκαιρία. Τέλος στα καταστροφικά σενάρια, θα έχεις και αύριο ένα πιάτο μπροστά σου. Αν είσαι τυχερός, θα βρεις κάτι τέτοιο:

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved