Το πιο λιγουρευτικό ψήσιμο σε αρνί που είδαμε σήμερα

Στην υπαίθρια κουζίνα του Almazan Kitchen, τα σάλια τρέχουν ακόμα.

Μπορεί το Πάσχα να αργεί ακόμη, αλλά στην Ελλάδα δεν θέλουμε και ιδιαίτερες δικαιολογίες για να φάμε σουβλιστό αρνί. Γενικά, όπου το βρίσκουμε το τσακίζουμε και πολύ καλά κάνουμε. Όμως αυτό που μας παρακινεί είναι και η διαδικασία. Το σούβλισμα ή το ψήσιμο  του αρνιού στην ύπαιθρο, έχει αυτή την παραδοσιακή βουκολική ταυτότητα που δεν θέλουμε να λείπει. Αυτό δηλαδή που ξέρουν να κάνουν καλά τα αδέρφια του Almazan Kitchen. Ακολουθούν διάφορα καλούδια που έχουν φτιάξει κατά καιρούς στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 

Ιδού λοιπόν ένα βίντεο άκρως λιγουρευτικό, που πρώτα κάνει επίκληση στο στομάχι και μετά στο μυαλό για την προετοιμασία και το ψήσιμο. Αλλά μην κατηγορήσεις εμάς αν βάλεις μετά πλώρη για τα Βλάχικα ή τα καλύβια Θωρικού…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved