Ο Lenny Κravitz θέλει να ξεκινήσεις να πίνεις σαμπάνιες στο όνομα του

 Η συνεργασία του με την Dom Pérignon λέει περισσότερα για τον ίδιο από ότι νομίζεις. 

Μία συναρπαστική συνεργασία μεταξύ δύο μεγαθηρίων, της διάσημης μάρκας σαμπάνιας Dom Pérignon και του γνωστού τραγουδιστή Lenny Kravitz έρχεται στο φως αυτή τη χρονιά.

Η συνεργασία τιμά την ιεροτελεστία του να πίνεις σαμπάνια.

Σε όλη την ιστορία της η Dom Pérignon πάντα συνεργαζόταν με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες για να προωθήσει την υπέροχη σαμπάνια της.

Ο γνωστός τραγουδοποιός Lenny Kravitz φέρνει μία ολιστική προσέγγιση στην διαδικασία του να πίνεις και να μοιράζεσαι την σαμπάνια.

Αυτά είναι τα καλύτερα κονιάκ.

 

Καταξιωμένος στον μουσικό κόσμο, ο Lenny Kravitz έχει προχωρήσει και ασχολείται με το μοντέρνο design, τον κινηματογράφο και την φωτογραφία μέσα από την εταιρία του Kravitz.

 Ο πολυμαθής δημιουργός έχει το ταλέντο να φέρνει κοντά ανθρώπους και να δημιουργεί χώρους έτσι ώστε φίλοι και οικογένειες να έρχονται πιο κοντά. Θέλει να εμπνέει τον κόσμο έτσι ώστε να βιώνει το περιβάλλον του καλύτερα.

Η Dom Pérignon ενδιαφέρθηκε για την προσέγγιση του Lenny Kravitz o οποίος και σχεδίασε τρία νέα μπουκάλια για την γνωστή εταιρία.

Οι τρεις περιορισμένης έκδοσης version της σαμπάνιας μας εξηγούν την φιλοσοφία και το γούστο του Lenny Kravitz που θέλει να μας μάθει να πίνουμε και να μοιραζόμαστε αυτό το καταπληκτικό ποτό.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις την έκδοση της Dom Pérignon από τον Lenny Kravitz:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved