Το κόλπο που θα κάνει την μπριζόλα νόστιμη και ζουμερή

Reverse sear: Μια πανεύκολη τεχνική για να φτιάξετε την τέλεια μπριζόλα.

Το να μαγειρέψεις σωστά μια μπριζόλα μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο.

Μπορεί εύκολα να μας σκληρύνει και να μην γίνει ζουμερή και τρυφερή όπως θα την θέλαμε.

Υπάρχει όμως τρόπος να μαγειρέψουμε μια μπριζόλα τέλεια ώστε να γίνει τραγανή απέξω και τρυφερή μέσα.

Μια τεχνική που ονομάζεται «reverse sear», δίνει την απόλυτη λύση στο αιώνιο πρόβλημα.

 

Σημαίνει «αντίστροφο τσουρούφλισμα» και κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του.

Πώς μαγειρεύεις όμως την μπριζόλα σου με αυτή την τεχνική;

Ουσιαστικά, το μαγείρεμα περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς τρόπους.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι σημαίνει να ψήνεις τέλεια τη μπριτζόλα σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved