Η τηλεοπτική πλευρά του Lagavulin

Το γνωστό ουίσκι μόλις έκανε μια εντυπωσιακή στροφή προς την τηλεόραση.

Τον θυμάσαι τον Νick Offerman; Φυσικά και τον θυμάσαι, ειδικά αν είσαι μεγάλος θαυμαστής της τηλεοπτικής σειράς «Parks and Recreation». Εκείνος, με τη σειρά του, είναι μεγάλος θαυμαστής του καλού ουίσκι και εμείς, όπως είναι φυσικό, στηρίζουμε αυτή την επιλογή. Όπως γίνεται πολλές φορές και στην πραγματική ζωή, οι μεγάλες αγάπες συναντιούνται. Έτσι έγινε και με το τον Offerman και το Lagavulin οι οποίοι συνεργάστηκαν. O καρπός της αγάπης τους, είναι ένα single malt Scotch Whiskey, 11 ετών. Όχι και άσχημα, έτσι δεν είναι;
 
 Η δυνατή σχέση μεταξύ των δύο χτίστηκε όταν ο Ron Swanson, χαρακτήρα που υποδύεται ο Offerman στο «Park and Recreation», επισκέφτηκε το αποστακτήριο στην έκτο κύκλο της σειράς. Αυτό που χαρακτηρίζει το ουίσκι, είναι γεύση από μπαχαρικά και αποξηραμένα φρούτα. Με την πρώτη ματιά στο μπουκάλι, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ένα πρόσωπο αλλά και μία υπογραφή. Φυσικά, το πρόσωπο όπως και η υπογραφή, ανήκουν στον Nick Offerman και με αυτόν τον τρόπο, σφράγισε τη συνεργασία με το Lagavulin και το νέο κοινό εγχείρημα. 
 
 
Όπως μπορεί κάποιος να καταλάβει, η κυκλοφορία του θα είναι περιορισμένη. Αν δυσκολευτείτε αρκετά να το βρείτε, τότε θα ήταν καλό να το ψάξετε στο διαδίκτυο.


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved