Οι επιλογές που κάνουν πιο ποιοτικές τις στιγμές με την παρέα αυτό το καλοκαίρι

«Ποτέ μην καθυστερείς να φιλήσεις ένα όμορφο κορίτσι ή να ανοίξεις ένα μπουκάλι whiskey».

 Αν υπάρχει μία «δοκιμασμένη» συμβουλή του Έρνεστ Χέμινγουεϊ προς τον αντρικό πληθυσμό η οποία παραμένει επίκαιρη, τότε είναι σίγουρα η παραπάνω. Πόσo μάλλον τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ και η διάθεση σου ελαφραίνει καθώς πλησιάζουν οι μέρες που θα αφήσεις την πόλη και θα βάλεις πλώρη για το νησί.

Για να είσαι σίγουρος όμως, πως θα περάσεις καλά και στο κλεινόν άστυ μέχρι να έρθει η ώρα των διακοπών, τότε καλείσαι να ανακαλύψεις τις πλέον δροσιστικές και συνάμα ποιοτικές απολαύσεις για εσένα και την παρέα σου. Και για να το κάνεις αυτό, θα χρειαστεί να πας την πρόταση του αγαπημένου σου συγγραφέα σε άλλο επίπεδο και να την κάνεις μέρος της παρέας σου στο κέντρο της πόλης.

Για εμάς, οι καλοί φίλοι αποτελούν το «κλειδί» για κάθε καλοκαιρινή μάζωξη που στέφεται με επιτυχία. Στο μενού των καλοκαιρινών εξορμήσεων, βασικό συστατικό είναι να είσαι αληθινός και να μοιράζεσαι ποιοτικές στιγμές με τους φίλους σου όπως ένα απολαυστικό ποτό με Jack Daniels Honey.

Και μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία το πώς θα το αποφασίσεις να το γευτείς (αφού η παρέα είναι σε αυτή την περίπτωση η «ουσία»), ωστόσο, αν θέλεις να αναβαθμίσεις τις φιλικές σου συναντήσεις και παράλληλα να εκπλήξεις ευχάριστα τον ουρανίσκο σου, τότε καλό είναι να ρίξεις μία ματιά στις παρακάτω προτάσεις που περιλαμβάνονται στα «must» του φετινού καλοκαιριού -και τις οποίες θα «τιμήσεις» ακόμη και εσύ που δεν ανήκεις στους πιστούς λάτρεις του ουίσκι. Διότι όταν δύο λέξεις όπως το «Jack Daniel’s» και το «Honey» έρχονται κοντά, τίποτε δεν μπορεί να πάει λάθος -ειδικότερα κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής βραδιάς .

Οι δροσερές προτάσεις που κάνουν τη διάφορα φέτος

Για εμάς, η μοναδική γεύση του Jack Daniel’s Honey με την γεμάτη και απαλή γεύση είναι πραγματική πηγή έμπνευσης τόσο σε long drinks όσο και στην κλασσική έκδοχή σερβιρίσματος -σε old fashioned ποτήρι με πάγο. Τα παραπάνω θα τα διαπιστώσεις και μόνος σου όταν αποφασίσεις να απολαύσεις ένα Jack Honey Smash, ένα Jack Honey Gingerale ή το Jack Honey Lemonade. Αλλά ακόμη και με ένα φαινομενικά απλό Jack Honey on ice, θα αισθανθείς τι κάνει αυτόν τον συνδυασμό να ξεχωρίζει.

Με λίγα λόγια, αυτό το καλοκαίρι αξίζει να  δοκιμάσεις

Jack Honey Ginger ale: Για να το ετοιμάσεις, θα χρειαστείς 50ml Jack Daniel’s Honey, 120ml Ginger ale, μία φέτα lime για γαρνιτούρα. Σε ένα ποτήρι (ιδανικά highball) θα τοποθετήσεις πάγο μέχρι επάνω. Θα προσθέσεις το Jack Daniel’s Honey και στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά. Λίγο ανακάτεμα αρκεί για να το απολαύσεις. Μην ξεχάσεις απλώς να το διακοσμήσεις με μία φέτα lime.

Jack Honey Smash: Για τη συγκεκριμένη πρόταση αρκούν 50ml Jack Daniel’s Honey, ½ Lime κομμένο σε φέτες και μία φλούδα από πορτοκάλι για γαρνιτούρα. Θα το ετοιμάσεις βάζοντας μέσα σε ένα ποτήρι rocks το lime το οποίο και θα συμπιέσεις μέχρι να λιώσει και να βγάλει τους χυμούς του. Στη συνέχεια, θα προσθέσεις πάγο και έπειτα την προτεινόμενη ποσότητα Jack Honey. Θα ανακατέψεις καλά και στο τέλος, θα διακοσμήσεις τη δημιουργία σου με τη φλούδα πορτοκαλιού.

Jack Honey Lemonade: Θα χρειαστείς 50ml Jack Daniel’s Honey, 120ml Lemonade και μία φέτα λεμόνι για γαρνιτούρα προκειμένου να ετοιμάσεις το Jack Honey Lemonade. Για την προετοιμασία, συγκράτησε τα εξής: Σε ένα ποτήρι highball θα τοποθετήσεις πάγο μέχρι επάνω. Θα προσθέσεις το Jack Daniel’s Honey και στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά. Αφού ανακατέψεις καλά, θα σερβίρεις -διακοσμώντας το ποτό σου με μία φέτα λεμόνι.

DS

Όποιες και αν είναι οι γευστικές σου προτιμήσεις, το σίγουρο είναι πως Jack Daniel’s Honey αποτελεί μία καλή εναλλακτική πρόταση για εσένα που επιθυμείς να αισθάνεσαι την απόλυτη ευχαρίστηση με κάθε σου επιλογή -ειδικότερα τις στιγμές εκείνες που θέλεις απλώς να μοιραστείς όμορφες αναμνήσεις συντροφιά με τους καλύτερούς σου φίλους.

Να θυμάσαι πως αυτό που έχει σημασία δεν είναι πώς θα αποφασίσεις να το γευτείς, αλλά το να το μοιραστείς με την κατάλληλή παρέα. Διότι οι φίλοι μοιράζονται ποτά όμως, οι καλύτεροι φίλοι μοιράζονται Jack Daniel’s Honey αυτό το καλοκαίρι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved