Στην Αυστραλία αρχίζουν και δίνουν άλλο level στην παραδοσιακή πίτσα

Και το κρέας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συμφωνούμε πως τόσο τα καγκουρό όσο και τα μοναχικά εμού, είναι από τα εντυπωσιακότερα ζώα που υπάρχουν στον κόσμο. Οι νόμοι της φύσης ωστόσο, λένε πως όταν υπάρχει πληθώρα προφανώς και κάποια από αυτά θα καταλήξουν τροφή. Στην Αυστραλία, το κρέας του καγκουρό είναι κανόνας, είτε αυτό μας αρέσει είτε όχι – και μάλιστα ο ανάμικτος κιμάς μαζί με εκείνον του εμού, λένε πως κάνει από τα νοστιμότερα μπέργκερ.

Να φτάσουμε όμως και κάπου εδώ, όπου πλέον φαίνεται πως τα παραπάνω κρέατα αποτελούν τον κανόνα και στην επιλογή για πίτσα – και γιατί όχι εδώ που τα λέμε; Η πίτσα ονομάζεται Coat of Arms και αποτελεί την σπεσιαλιτέ του Australian Heritage Hotel στο Σίδνεϊ.

Και μην μας πεις ότι δεν φαίνεται λιγουρευτική.



5 SHARES