Whisky Live Nights – The premiere

Το 42 Barstronomy φιλοξενεί τον μεγαλύτερο θεσμό του ποτού και το The Whisky Band «τα σπάει» επί σκηνής!

Δεν είναι απλά ένα event με ουίσκι. Σίγουρα δεν είναι ένα απλό happening. Είναι η πρεμιέρα του πρώτου Whisky Live Night στην Αθήνα!

Το Whisky Live, o θεσμός που εδώ και 22 χρόνια πραγματοποιεί περισσότερες από 45 ετήσιες κεντρικές εκδηλώσεις στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, εκδίδει το διεθνές Whisky Magazine (σ.σ.: γνωστό και ως η βίβλος του ουίσκι) και διοργανώνει τα Παγκόσμια Βραβεία Whisky (World Whiskies Awards), μετράει στην Ελλάδα – συνολικά – 1,5 χρόνο ζωής και 3 main events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εγκαινιάζει μια νέα σειρά εκδηλώσεων που θα αναστατώσουν τη βραδινή Αθήνα.

Tο Big Bang γίνεται το Σάββατο 18 Μαΐου και το 42 Barstronomy, στο κέντρο της Αθήνας (Κολοκοτρώνη 3, Παλιά Βουλή), είναι το απόλυτο whisky bar, ο απόλυτος προορισμός για όσους θέλετε να διασκεδάσετε με live music και να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα labels και τις νέες κυκλοφορίες whisky της ελληνικής αγοράς, σε μια βραδιά χωρίς εισιτήριο, και με την βοήθεια όχι μόνο των καλύτερων Ελλήνων ειδικών αλλά και 5 διεθνών κορυφαίων Whisky Experts!

whik2

Meet the Celebrities!

Είναι δύσκολο να δεις συγκενρωμένους σε μία εκδήλωση, τόσες διεθνείς προσωπικότητες του Whisky στην Ελλάδα. Εκτός φυσικά αν είσαι σε εκδήλωση του Whisky Live.

O Rob Allanson, o Πρόεδρος των World Whiskies Awards, ο Dr. Nicolas Morgan της Diageo και μέλος του Whisky Hall of Fame, ο Dr. Sam Simmons της Atom Brands και Keeper of the Quaich, η Cat Spencer και ο Simon Roser του Simply Whisky και World Whiskies Awards Judge θα βρίσκονται για μία και μοναδική βραδιά στο 42 Barstronomy για να τους γνωρίσετε - από τις 8:30μμ και μετά. Και αν τους ρωτήσετε, σίγουρα θα σας αποκαλύψουν πολλά από τα  μυστικά του «νερού της ζωής».

Rob Allanson

 

Τι μπορούμε να δοκιμάσουμε;

Ίσως δύσκολο να τις προφέρουμε αλλά εύκολο να τις παραγγείλουμε! 24 brands σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις τους, καθώς και ετικέτες που δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό.

Benriach, Bruichladdich, Cardhu, Dalmore, Glendronach, Glenmorangie, Glenglassaugh, Glengoyne, Glenmoray, Glen Scotia, Ian Macleod’s As we get it, Jack Daniel's, Johnnie Walker, Lagavulin, Loch Lomond, Mortlach, Oban, Raven Rare, Talisker, Tamdhu, That Boutique-y Whisky, Smokehead.

Με περισσότερες από 60 ετικέτες, κάποιες από τις οποίες ξεπερνούν τα 300 €, θα δοκιμάζουμε όλο το βράδυ. Ευτυχώς θα υπάρχει επιλογή ποσότητας (10, 25 ή 50ml), καθώς και ειδικές τιμές γνωριμίας, για να μπορούμε όλοι να τα δοκιμάσουμε.

 

2PW 4607

 

 

Rockin’ surprises!

To Whisky Live Night είναι στ’ αλήθεια, μια μοναδική βραδιά απόλαυσης και διασκέδασης. Όμως τι είναι καλύτερο από το απολαύσεις το αγαπημένο σου whisky;

Μα φυσικά να το απολαύσεις ακούγοντας live την αγαπημένη σου μουσική. Και αυτό οι experts μας το γνωρίζουν καλά. Γι’αυτό και στις 10:30 θα ανέβουν και οι 5 στη σκηνή και θα δώσουν για εσάς μια μοναδική live performance. Είναι άλλωστε οι μοναδικοί The Whisky Band!

The Whisky Band photo 2

Tasting Sessions!

 

Για λίγους εκλεκτούς: Tasting Session @ The Angus Hudson room

Το 42 Barstronomy  θα φιλοξενήσει την μεγάλη γιορτή του whisky, παρουσία όλων των πιστών που ξέρουν να το αγαπούν και το τιμούν. Αλλά δε γίνεται γιορτή χωρίς ειδικά masterclasses.

Στο νέο – κρυφό – downstairs χώρο του 42 Barstronomy, μόνο 20 λάτρεις του whisky θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δύο μοναδικά ωριαία tasting sessions που ξεκινούν στις 6:30μμ και θα περιλαμβάνουν συνολικά 14 εξαιρετικές premium ετικέτες, με 7 διαφορετικά labels ανά session.

Είναι η πρώτη φορά που τόσοι experts βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα masterclass. Το κόστος συμμετοχής είναι 100€ και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο @whiskylivegreece ή να στείλετε email στο info@wl-events.eu.

 

 

Buy your favorite!

Και αν ανακαλύψεις το αγαπημένο σου whisky, μπορείς να το αγοράσεις εκείνη τη στιγμή. Το WL, σε συνεργασία με την κάβα Ανθίδη, εξασφάλισε τις προτεινόμενες φιάλες σε ειδική τιμή. Θα τα δεις όλα στον κατάλογο της εκδήλωσης.

Η μεγάλη γιορτή πλησιάζει. Και αν πιστεύεις πως το whisky είναι κάτι παραπάνω από ποτό, το 42 Bastronomy είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεσαι!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved