Ας πιούμε στην υγειά της Night’s Watch με ένα ουίσκι αποκλειστικά για εκείνη

To Oban Bay Reserve δημιουργήθηκε για ήρωες.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει χαμπάρι με τις τελευταίες σεζόν του Game of Thrones, τα πράγματα δεν έχουν πάει και τόσο καλά για την θρυλική Φρουρά που ορκίστηκε να φυλάει την ανθρωπότητα. Μετά από τον «εμφύλιο» αναμεταξύ τους για τον Jon Snow, αποδεκατίστηκαν από τους White Walkers και έχουν μείνει μία χούφτα για να φυλάνε ένα διαλυμένο Τείχος. Το λες και πρόβλημα.

To τι μας περιμένει μετά το τελευταίο επεισόδιο, μπορείς να το διαβάσεις εδώ.

Κάπου εδώ λοιπόν αξίζει να τιμήσουμε την μνήμη τους με ένα από τα single malts, που κυκλοφόρησαν εν όψει της τελευταίας σεζόν της σειράς. Το αποστακτήριο του Oban δεσπόζει από το 1794 ανάμεσα στα δυτικά Highlands και το νησιώτικο σύμπλεγμα των Εβρίδων. Είναι ο πραγματικός Βορράς. Δεν έχει Τείχος, βλέπει την παγωμένη θάλασσα, αλλά το απόσταγμα του ObanBay Reserve περιμένει υπομονετικά μέσα στα δρύινα βαρέλια όπως και οι στρατιώτες της Night’s Watch στις επάλξεις.

51911422 568646563615042 2287226606846348597 n

Ας ανοίξουμε λοιπόν το μπουκάλι εις μνήμην τους. Θα καταλάβεις με την μία την γεύση του πορτοκαλιού στον ουρανίσκο και τις νότες από κεράσια Μorello, ενώ μία μυρωδιά καραμέλας ανάμεικτη με καρβουνισμένο ξύλο βελανιδιάς θα ολοκληρώσει ένα μικρό έργο τέχνης για την πιο γενναία Φρουρά του Westeros. Nα θυμηθούμε και τον Όρκο τους γιατί ήταν υπέροχος;

And now their Watch is over.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved