Μία ματιά μέσα στο ομορφότερο whisky bar του πλανήτη

Το Double Barrel είναι το μέρος που θα θέλαμε να ξημεροβραδιαζόμαστε.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει ένα μοναδικό revival ρεύμα που δίνει αξία στα κλασσικά πατροπαράδοτα whisky bars. Κάτι το οποίο με χαρά έχουμε αρχίσει να διαπιστώνουμε πως γίνεται και στην δική μας χώρα. Όσο όμως μεγαλύτερο είναι το κοινό, τόσο πιο πλούσιο είναι και το αποτέλεσμα. Στην  προκειμένη περίπτωση για παράδειγμα με το Double Barrel, μπορεί να έχουμε να κάνουμε με το μακρινό Μπέβερλι Χιλς αλλά είναι αυτό ακριβώς που έχει στο μυαλό του κάθε πιστός ακόλουθος του whisky.

double barrel club 1 thumb 960xauto 98985


Το Double Barrel λειτουργεί με έναν πιο vintage τρόπο όπως την δεκαετία του ’30, που η ποτοαπαγόρευση θέριζε και υπήρχαν μόνο private members club που διαχωρίζονταν από τα κοινά speakeasies. Δεν είναι όμως μόνο το gentlemen στήσιμο που το χαρακτηρίζει, αλλά κυρίως οι 900 διαφορετικές ετικέτες με single malts από όλο τον κόσμο που μπορεί κανείς να βρει, καθότι μέσα στη λίστα του Double Barrel υπάρχουν μερικές από τις πιο σπάνιες ποιότητες.

double barrel club 4 thumb 960xauto 98987

Παρότι πέφτει μακριά για τα δεδομένα μας, τουλάχιστον μπορούμε να το ευχαριστηθούμε μέσα από τις φωτογραφίες.  ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved