Τι σκάρωσε πάλι η Cadillac.

Είναι ένα από τα αμάξια εκείνα που τα κοιτάζεις με σεβασμό. Ένα από τα «θηρία» της ασφάλτου, η Cadillac Escalade, είναι από τα 4x4 τα οποία τα οδηγείς για την άνεση αλλά και για τις… δύσκολες καταστάσεις.

Η αμερικάνικη εταιρία λοιπόν σε συνεργασία με την Addarmor δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε κάτοχο του συγκεκριμένου αμαξιού επιθυμεί, να προχωρήσει σε πλήρη αναδιαμόρφωση του εξοπλισμού. Από απλό θνητό σε… αλεξίσφαιρο.

Όπως μπορείς να καταλάβεις η μετατροπή φθηνή ΔΕΝ θα είναι,  καθώς ο εξοπλισμός του αλεξίσφαιρου μοντέλου είναι απλώς… ατελείωτος. Συγκεκριμένα εφοδιάζεται με δύο αλεξίσφαιρα ρεζερβουάρ καυσίμου, αλεξίσφαιρα πάνελ σε όλα τα «ευάλωτα» μέρη του αυτοκινήτου και ειδικά τζάμια, ελαστικά και αναρτήσεις «ειδικά» για τέτοιο αυτοκίνητο και ψηλότερη οροφή για μεγαλύτερη άνεση.

Κατά τα άλλα, στο εσωτερικό μπορείς να βρεις μια Smart TV 32 ιντσών, Wi-Fi, ηχοσύστημα και σύστημα παρακολούθησης 360 μοιρών γύρω από το αυτοκίνητο. Τέλος, προστίθεται ένα κιτ νέων φρένων που αντέχουν στις μεγαλύτερες απαιτήσεις του αυξημένου βάρους.

Στο βίντεο της αρχής είδες μια... σύντομη επίδειξη για το τι μπορεί να κάνει αυτό το Cadillac Escalade και στο παρακάτω άλμπουμ παίρνεις μια καλύτερη ιδέα του τι εστί αλεξίσφαιρη Escalade:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved