H Corvette λέει «αντίο» στη θρυλική C7

Η «Final Edition» είναι το φινάλε που αρμόζει σε κάθε σπουδαίο αμάξι.

Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος. Εν έτει 2019 η θρυλική σειρά της Corvette C7 ολοκληρώνει τον κύκλο της μετά από 65 χρόνια σπουδαίων επιδόσεων και εντυπωσιακών αμαξωμάτων για να κάνει χώρο για τη νέα C8.

Το νέο μοντέλο, λοιπόν που θα σηματοδοτήσει το μεγάλο φινάλε ονομάζεται Corvette C7 Final Edition.

Στη νέα γενιά του αυτοκινήτου παρατηρείται μια μεγάλη αλλαγή καθώς ο κινητήρας δεν θα βρίσκεται στο καπό αλλά στο κέντρο του αμαξώματος, ακριβώς πίσω από τις πλάτες οδηγού και συνοδηγού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για V8 των 6.200 κυβικών που αποδίδει στην αργή έκδοση 466 ίππους, ενώ στη γρήγορη 659. Τα διαθέσιμα κιβώτια είναι ένα αυτόματο 8 σχέσεων και ένα χειροκίνητο με 7.

 

 

Αυτό που κάνει τη Final Edition ξεχωριστή από τις άλλες Corvette είναι η ποικιλία στον εξοπλισμό, ο οποίος πέρα από όλα τα άλλα περιλαμβάνει κεραμικά δισκόφρενα από ανθρακονήματα, νέες πιο σπορ ρυθμίσεις για την ανάρτηση, σύστημα καταγραφής επιδόσεων, σπορ καθίσματα Competition και επενδύσεις από δέρμα Nappa για το εσωτερικό.

Όσο για τις τιμές των τελευταίων των κλασικών Corvette ξεκινούν, στη Γερμανία, από 116.500 ευρώ για την Grand Sport Final Edition 116.500 ευρώ και από 139.500 ευρώ για τη Z06 Final Edition.

Απόλαυσέ την υπέροχη Corvette στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved