Oι νέες 911 GTS δεν τρέχουν. Καλπάζουν

Οι καλύτερες σύγχρονες Porsche εξαφανίζονται με μια γκαζιά.

Porsche 911. Ένα όνομα που προκαλεί δέος και σεβασμό, συνώνυμο της ταχύτητας και hardcore-ρίλας που μπορεί να διακατέχει ένα αμάξι. Το πιο γνωστό μοντέλο Porsche, που διαδέχτηκε τον θρύλο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας το 1963, την ανεπανάληπτη 356, επιστρέφει την άνοιξη με τις εκδόσεις GTS πιο ανανεομένες από ποτέ.

Προηγήθηκαν οι ανανεώσεις των απλών μοντέλων της 911, και πλέον έφτασε και η σειρά των GTS να υποστούν την αναμενόμενη αναβάθμιση στον κινητήρα. Αυτός θα αποδίδει 450 ίππους και 550 Nm ροπής, σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 7 σχέσεων ή αυτόματου διπλού συμπλέκτη PDK. Τα τυχερά μοντελάκια είναι οι πισωκίνητες Carrera GTS και Carrera Cabriolet GTS, και οι τετρακίνητες Carrera 4 GTS, Carrera 4 Cabriolet GTS και Targa 4 GTS.

13

Αναβαθμίσεις ωστόσο υπέστη και η αισθητική πλευρά του αμαξιού. Στο design συναντάει κανείς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός, μεγαλύτερη πτέρυγα πίσω, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, σκουρόχρωμα φώτα και μαύρου χρώματος εισαγωγές αέρα, διαχύτη και απολήξεις της εξάτμισης. Όσο για το εσωτερικό, ιδιαίτερα σέξι είναι τα καθίσματα με το ύφασμα alcantara να κερδίζει τις εντυπώσεις (βγαίνουν και σε δερμάτινα) ενώ το σύστημα Porsche Active Suspension Management (PASM), περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, όπως και το πακέτο Sport Chrono.

20

Οι τιμές τους όπως καταλαβαίνεις θα είναι τσιμπημένες (από 108 χιλιάδες ευρώ η Carrera GTS μέχρι 130 χιλιάδες η Targa) ωστόσο δικαιολογούνται τα χρήματα με βάση τις βελτιώσεις. Η τελική τους ταχύτητα θα ξεπερνά τα 300 km/h ενώ θα φτάνουν τα 100 km/h μόλις σε 3.6 δευτερόλεπτα. Η άνοιξη όπως καταλαβαίνεις θα έρθει πολύ πιο γρήγορα φέτος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved