Ρίξε μια ματιά στο νέο «θηρίο» του James Bond.

Μια ματιά στο όνομά της να ρίξεις -όχι της μάρκας, αλλά του μοντέλου- και θα νιώσεις πως έχει κάτι το… ελληνικό. Η DBS Superleggera θυμίζει… Σούπερ Λίγκα, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως το θέαμά που θα προσφέρει θα είναι πολύ ανώτερο από του ελληνικού πρωταθλήματος. Για τους γνώστες άλλωστε δεν είναι μια άκυρη ονομασία αλλά μια παλιά επωνυμία (η DBS) που φιλοδοξεί να κατακτήσει τη σύγχρονη εποχή.

Η Aston Martin DBS Superleggera λοιπόν ετοιμάζεται να μπει για τα καλά στη ζωή μας και με βάση το «θανατηφόρο» design της, έχει έρθει για να μείνει.

 

4

 

Η DBS Superleggera δεν είναι όμως μόνο πολύ όμορφη. Είναι και πολύ δυνατή, μιας και ο V12 της των 5.200 κυβικών αποδίδει με τη βοήθεια δύο turbo, 725 ίππους. Φυσικά οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές, μια και τα 0-100 km/h δεν διαρκούν περισσότερο από 3,4 sec, την ώρα που η τελική της αγγίζει τα 340 km/h.

Η DBS Supeleggera θα είναι διαθέσιμη προς τα τέλη της χρονιάς και σε μια τιμή που στην Κεντρική Ευρώπη θα κυμαίνεται στις 275.000 ευρώ. Επειδή δεν σε κόβουμε να την αγοράζεις, μπορείς να την απολαύσεις στο παρακάτω άλμπουμ που σου ετοιμάσαμε:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved