Θα άλλαζες αμάξι κάθε μήνα χωρίς επιπλέον κόστος;

Κι όμως, υπάρχει μια εταιρεία που σου γυρίζει τούμπα όλα όσα ήξερες.

Κακά τα ψέματα, το αυτοκίνητό σου δεν είναι απλώς ένα αμάξι, είναι μία σχέση. Αν όμως δεν έχεις τη διάθεση να δεθείς μαζί του τότε τι γίνεται; Το οδηγείς όσο πάει, το τρακάρεις και μετά το αλλάζεις; Μακάρι να ήταν έτσι αλλά τα αυτοκίνητα δεν είναι κάρτες για να τα ανταλλάσεις. Πρέπει να τα σέβεσαι, και αν δεν το κάνεις κοστίζουν. Και πολύ μάλιστα.

Μισό λεπτό όμως. Μέσα από τα άδυτα της παραπάνω φωνής της λογικής ξεπετάγεται μια αυτοκινητοβιομηχανία που δεν το βλέπει έτσι. Μάλιστα δεν μένει μόνο σε λεγόμενα αλλά ετοιμάζεται να αλλάξει τα όσα ξέραμε για τις αγοραπωλησίες αμαξιών. H σέξι Cadillac επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, μόνο που το νέο της project δεν αφορά ένα καινούργιο μοντέλο, αλλά τον τρόπο που θα το προμηθεύονται οι πελάτες της.

cadi2

Το Book by Cadillac είναι μία νέα υπηρεσία, που σου επιτρέπει να δανείζεσαι οποιοδήποτε - ναι μάλιστα, οποιοδήποτε -  αμάξι της αμερικάνικης εταιρίας έναντι του ποσού των $ 1500 το μήνα. Εδώ θα σε προλάβω, πριν αλλάξεις σελίδα γιατί καταλαβαίνω πολύ καλά ότι τα λεφτά αυτά λίγα δεν τα λες, αλλά αν σκεφτείς πως μαζί με αυτά δεν θα ανησυχείς για φόρους, τέλη, ασφάλειες, ανταλλακτικά, βενζίνες και λάδια τότε ίσως και να σκεφτείς πως συμφέρει. Άσε που άμα κάνεις συμβόλαιο 36 μηνών το μηνιαίο ποσό πέφτει στα $ 850. Μήπως τώρα συμφέρει;

Αν γούσταρες αυτά που διάβασες, θα σου αρέσουν ακόμα πιο πολύ τα παρακάτω:

-Μπορείς να αλλάξεις αμάξια ή μοντέλο αμαξιού μέσα στο χρόνο μέχρι και 18 φορές. Και ναι, το κάθε ένα θα έχει γεμάτο ντεπόζιτο, οπότε γλιτώνεις το μίνιμουμ 60 ευρώ το μήνα.

-Δεν υπάρχουν περιορισμοί για το ταξίδι σου. Μπορείς να πας κυριολεκτικά όπου θες.

-Τα πάρε-δώσε με τις ασφαλιστικές είναι πλέον παρελθόν. Αν έχει κάποιο πρόβλημα το αμάξι, μια νέα Cadi θα σε περιμένει σπίτι.

-Όπως γράφτηκε παραπάνω μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε αμάξι θες. Αν θες να πας ταξίδι στο βουνό, πάρε Escalade. Αν πάλι είσαι ρομαντικός τύπος, η CTS-V θα κάνει τη δουλειά που θες.

-Βγήκε νέο μοντέλο; Μόλις κυκλοφορήσει θα είναι δικό σου.

cadi

Η υπηρεσία Book by Cadillac είναι κάτι το εντελώς πρωτότυπο στο σύγχρονο κόσμο, και σύντομα αναμένουμε τα πρώτα του αποτελέσματα. Το ξεκίνημα θα γίνει από τη Νέα Υόρκη, και ποιος ξέρει; Μπορεί κάποια στιγμή να μη χρειάζεται να αγοράζουμε πλέον αμάξια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved