Όταν το The Rock μετατράπηκε στο… καλύτερο «φιλαράκι» της εταιρείας!

«Έλα ρε, πού βρίσκεσαι; Θα περάσεις να με πάρεις;», «Είσαι στον δρόμο; Θα με μαζέψεις;», «Νίκο, έμεινα πάλι με το αμάξι… SOS», «Ρε συ, έχω κάτι πράγματα να κουβαλήσω και δεν χωράει το αμάξι μου. Δεν “πετάγεσαι” με το The Rock;», «Ευχαριστώ, φίλε, είσαι “βράχος”»!

Αν τα παραπάνω φαντάζουν απίστευτα γνώριμα σε σένα, μάθε πως για τον Νίκο Συρίγο αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς του. Όλα ξεκίνησαν τη μέρα που αποφάσισε να πάει με τον «βράχο» του δρόμου στο γραφείο. Όπως αποδείχθηκε, το εν λόγω γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από την παρέα του Ratpack.gr -και όχι μόνο.

Διότι καθώς οι μέρες περνούσαν, τα τηλεφωνήματα για «μια μικρή εξυπηρέτηση» -κοινώς… χώσιμο- άρχισαν να αυξάνονται. Ο Κώστας ήθελε να κουβαλήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του, ο Βασίλης «έμεινε» με το αμάξι, ο Χρήστος μετακόμιζε και η Γιώτα… δεν έβρισκε ταξί. Κάπως έτσι, ο Νίκος κατέληξε να γίνει ο «βράχος» του γραφείου και το The Rock μετατράπηκε στο… καλύτερο «φιλαράκι» της εταιρείας!

Για να δεις και εσύ τι συμβαίνει σήμερα με το The Rock, ο Νίκος αποδέχθηκε την on camera πρόκληση που του θέσαμε και είπε «ναι» στο «The pick up challenge!». Και όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, τα κατάφερε και -για μία ακόμη φορά- απέδειξε γιατί είναι… κορυφή!

Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, ποιος δεν θα κατάφερνε να αντεπεξέλθει σε μία αντίστοιχη πρόκληση αν οδηγούσε τη Mercedes-Benz X-Class TheRock Edition με τον εξαιρετικά πλούσιο εξοπλισμό (την οποία, όπως πληροφορηθήκαμε, πήρε και σε απίστευτη τιμή);

Εμείς, πάντως, οφείλουμε να τον παραδεχτούμε, να του πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» που έφερε τον «βράχο» στη ζωή μας και φυσικά, να τον ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων, διότι όλο και κάποια… εξυπηρέτηση θα του ζητήσουμε σύντομα.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved