Δες τι σκάρωσε πάλι η Audi για να μας τρελάνει

Μείξη σπορ αμαξιού και Formula 1 μέσα σε ένα ηλεκτροκίνητο αμάξι.

Όλοι ξέρουμε πως τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα σύντομα θα κατακτήσουν την αγορά. Αν μάλιστα παραμένεις ένας από εκείνους που ακόμα γκρινιάζουν ότι και καλά τα αυτοκίνητα του είδους υστερούν σε ταχύτητα, έρχεται η Audi για να σου αλλάξει τα πιστεύω.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία μάς έχει συνηθίσει άλλωστε στα γρήγορα αμάξια και από ότι φαίνεται φέρνει μια ταχύτητα νωρίτερα την έννοια σπορ στον ηλεκτροκίνητο κόσμο.

Δες εδώ κατάσταση:

 

 

Αυτή λοιπόν η αμαξάρα που είδες παραπάνω είναι το νέο ηλεκτροκίνητο αμάξι υψηλών επιδόσεων της Audi ή αλλιώς το Audi PB18 E-Tron. Η πρωτότυπία του φαίνεται με το «καλημέρα» καθώς αν ρίξεις μια ματιά στο εσωτερικό του θα καταλάβεις ότι πρόκειται για μονοθέσιο, σαν να είσαι στη Formula 1.

Υπάρχει βέβαια και η ηλεκτροκίνητη μαγκιά της Infiniti.

Μηχανολογικά τώρα, μέσα στο αμάξωμα είναι τοποθετημένοι τρεις ηλεκτροκινητήρες (ένας μπροστά, δύο πίσω) που κινούν ξεχωριστά κάθε τροχό. Τι σημαίνει αυτό; Ένα τσικ να κάνεις στο γκάζι και το αμάξι θα απογειωθεί (0-100 km/h μόλις σε δύο δευτερόλεπτα). Πέραν αυτού διαθέτει αυτονομία 500 χιλιομέτρων και χρειάζεται μόλις 15 λεπτά για επαναφόρτιση.

Αν περιμένεις να σου πούμε κι άλλα, άδικα περιμένεις. Έφτασε η στιγμή να μιλήσουν οι εικόνες στο παρακάτω άλμπουμ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved