Κοιτάζουμε με δέος την μεγαλύτερη μοτοσικλέτα του κόσμου
29 SHARES

Γατάκι η μηχανή του Dark Knight μπροστά της.

Καλή φάση τα απλά δίτροχα, αλλά η αίσθηση της αυθεντικής μοτοσικλέτας των πολλών κυβικών είναι άλλη αίσθηση. Άλλη αίσθηση να καβαλάς το άλογο και άλλη το πόνυ. Τι γίνεται όμως όταν έρθει η ώρα να… σελώσεις τον ταύρο; Διότι αυτή τη μηχανάρα μόνο έτσι θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε.

Μιλάμε για τη θηριώδη μοτοσικλέτα Leonhardt Manufacturing's Gunbus 410, το δίτροχο τανκ που κάνει με τα κρεμμυδάκια ακόμα και εκείνη του Batman στην τριλογία του Nolan.

 

dark

 

Διαθέτει 2κύλινδρο κινητήρα, μέγιστη ροπή 710 σαλ στα 1900 RPM, αλουμινένιο σκελετό και είναι τρομακτικό από κάθε άποψη. Με μήκος περίπου 3μιση μέτρων και 1μιση ύψος καταλαβαίνεις ότι δεν έχει πάρει άδικα τον τίτλο της μεγαλύτερης εν ενεργεία μοτοσικλέτας στον κόσμο.

Γενικά άμα είσαι κάτω από 1,65 ύψος καλύτερα να την ξεχάσεις καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να την κουμαντάρεις. Αλλά και ψηλός να είσαι, δεν σε κόβουμε να σκας 340 χιλιάδες ευρώ για να την αποκτήσεις.

Για αυτό άσε τα όνειρα της θηριώδους μοτοσικλέτας και τουλάχιστον απόλαυσέ τη στο παρακάτω άλμπουμ που σου ετοιμάσαμε.29 SHARES