Την Chevelle '69 θα τη ζήλευε μέχρι και ο Dom Toretto

Λέτε να την κλέψει στο νέο «Fast & Furious»;

Συνήθως όταν λέμε πως κάτι είναι «αμερικανιά» δεν το λέμε για θετικό λόγο. Μόνο που θα πρέπει να αναθεωρήσουμε για λίγο τη σημασία αυτού του όρου...

Διότι η Chevelle Chevrolet του ’69 για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω είναι πιο-αμερικανιά-πεθαίνεις. Αλλά σε καμία, μα καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις ότι σε χαλάει. Κάθε άλλο, σε υπερφτιάχνει μόνο που την κοιτάς. 

Η μαύρη καλλονή πέρασε από ένα πλήρες σέρβις και λίφτινγκ από το συνεργείο Classic Car Studio «Speed is the New Black» και το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο πέρα για πέρα απειλητικό.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ μπήκε αντίκα και βγήκε ένα θηριώδες κτήνος, με V8 κινητήρα με έναν υπερτροφοδότη F1 Procharger και έναν turbo TCΙ. Τι σημαίνει αυτό; Έξτρα 250 άλογα στα ήδη… 400 που είχε μηχανή.

 

11

 

Το μαύρο ματ χρώμα έρχεται για να προκαλέσει έξτρα τρόμο στο ούτως ή άλλως ανατριχιαστικό παρουσιαστικό του.

Με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι βέβαιο ότι ο Vin Diesel και η παρέα του θα κάνουν απόπειρα για να το αρπάξουν. Για αυτό και εμείς σου ετοιμάσαμε παρακάτω ένα φωτογραφικό άλμπουμ της υπέρτατης Chevrolet Chevelle ’69 για να την απολαύσεις όσο προλαβαίνεις – εκτός και αν θες να σκάσεις 155 χιλιάδες για να την αγοράσεις, αλλά χλωμό το βλέπουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved