Μηχανή βγαλμένη από το μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Ανέβαινες;

Όταν ο Captain America έκανε ζιγκ ζαγκ ανάμεσα στις εχθρικές γραμμές κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, μας δημιούργησε μια τεράστια απορία. Ποια είναι η μηχανάρα που οδηγεί και κάνει αυτές τις μανούβρες.

Θυμάσαι;

 
 
Και ποιος δεν θα το ήθελε ένα τέτοιο μαραφέτι. Που να κουβαλά ιστορία πολλών ετών, να έχει vintage αέρα και να γκαζώνει δίχως αύριο. Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν στη Royalenfield και μας χάρισαν την υπέροχη Classic 500 Pegasus Edition. 

Πρόκειται για ένα υπέρτατο μαχητικό, με λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που τροφοδοτείται από έναν 499cc, αερόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων.

Περιορίζεται σε μόλις 1.000 δείγματα, 250 εκ των οποίων προορίζονται για την Ινδία, ενώ τα υπόλοιπα αναμένεται θα μοιραστούν μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η τιμή αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και θα κυκλοφορήσει στο τρίτο ή στο τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Μέχρι τότε λοιπόν βολέψου με αυτές τις υπέρτατες λήψεις που σου ετοιμάσαμε στο παρακάτω άλμπουμ.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved