Κάτι καλό σκαρώνει η Maserati

Η νέα Levante καθηλώνει το μάτι και υποτάσσει την άσφαλτο.

SUV και Maserati; Σίγουρα κάτι καλό μαγειρεύεται. Σκέψου μόνο την εικόνα. Να οδηγείς την υπερπολυτελή Maserati – πόσο μάλλον το SUV -  και να ξέρεις πως όταν πιέζεις το πετάλ, δεν γκαζώνεις απλά. Απογειώνεσαι.

Διότι η νέα Maserati Levante Trofeo είναι η πρώτη που διαθέτει τον υπέρτατο κινητήρα 3,8-λίτρων Twin Turbo V8, ευγενική χορηγία της Ferrari. Το δικαιολογούν άλλωστε τα 590 άλογα στις 6.250 σ.α.λ. ενώ δεν θα χρειαστείς πολύ ώρα για να κάνεις τα 0-100 km/h. Σανίδωσέ το, και μετά από μόλις 3.9 δευτερόλεπτα το ‘χεις καταφέρει (πιάνει τελική γύρω στα 300 km/h).

 

maserati levante trofeo 11 resize

 

Όσο για το υπόλοιπο αμάξωμα; Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Με μια ματιά στο εξωτερικό του εμπνέεσαι και ταυτόχρονα ανατριχιάζεις από την άγρια ομορφιά του. Στα μεγάλα συν της νέας αμαξάρας, είναι και το Maserati Integrated Vehicle Control, το οποίο ουσιαστικά συντονίζει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή συνεργασία και την λιγότερη δυνατή παρέμβαση.

Η επίσημα παρουσίαση έγινε πριν λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη και πλέον περιμένουμε την κυκλοφορία του με μεγάλη αγωνία. Επειδή μέχρι το καλοκαίρι ο καιρός είναι λίγος και τα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν ακόμα λιγότερα, σε βάζουμε στο κλίμα του υπέρτατου «τεθωρακισμένου» της Maserati στο παρακάτω άλμπουμ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved