Ένα τεθωρακισμένο πολυτελείας «απειλεί» την άσφαλτο

Η Karlmann King ξεπέρασε τον εαυτό της με αυτό το SUV.

Το κοιτάς και σε πιάνει ένα ρίγος. Λογικό αν το σκεφτείς πως δεν είναι ένα απλό SUV που στάζει πολυτέλεια, γοητεία ή αλητεία. Είναι κάτι σαν μίνι stealth. Ένα μαχητικό που μπήκε στην άσφαλτο για να «τρομοκρατήσει» με την παρουσία του, έχοντας τη σφραγίδα της Karlmann King.

Το Karlmann King SUV όπως είναι το όνομά του είναι το απόλυτο όχημα που θα σε κάνει να νιώσεις την πολυτέλεια ακόμα και αν πας στη μάχη. Εσωτερικά είναι ένα μίνι παλάτι καθώς μπορείς μέχρι και πάρτι να διοργανώσεις. Το μεγάλο του ατού ωστόσο είναι το εξωτερικό.


Η απλή του έκδοση είναι φτιαγμένη από άνθρακα και χάλυβα, ενώ υπάρχει μέχρι και ειδική έκδοση αλεξίσφαιρου (!) αν θες να είσαι σε τεθωρακισμένο. Ο κινητήρας του χαρακτηρίζεται ως «Survivor» μια και προορίζεται να αντέχει σε συνθήκες υψηλότατων θερμοκρασιών. Αν πέσει καμιά βόμβα με λίγα λόγια ξέρεις που να κρυφτείς.

Αυτό το «τέρας» όπως είδες και στο βίντεο φτηνό δεν θα είναι (είναι το πιο ακριβό SUV που κυκλοφορεί), οπότε σου ετοιμάσαμε μια υπέρτατη γκάλερι για να το χαζέψεις με την ησυχία σου. Εκτός βέβαια και αν θες να σκάσεις 1.8 εκατομμύρια ευρώ αλλά χλωμό το κόβουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved