Το απόλυτο όνειρο: Και SUV και μπάρμπεκιου

Προβατίνα και road trip, road trip και προβατίνα. 

Στο ταξίδι άμα πεινάσεις δύο είναι οι επιλογές σου. Η πρώτη, κλασικά, οδηγείς στην εθνική οδό ελπίζοντας ότι θα πετύχεις κάποιο 24ωρο εστιατόριο ανοιχτό ενώ παράλληλα εύχεσαι να έχει κάτι που να σου αρέσει. Η άλλη λύση; Οδήγησε το Nissan Smokin Titan, πάρκαρε στην άκρη του δρόμου και ξεκίνα το ψήσιμο.

Θα μας πεις «τι λέτε ρε μάγκες, πού να ψήσω στη μέση του πουθενά;». Με το συγκεκριμένο Nissan, έχεις μαζί σου ότι χρειάζεσαι. Διότι το όχημα πέρα από SUV, φέρει και μια ψησταριά σε περίπτωση που σε κόψει λόρδα στο ταξίδι ή -ακόμη πιο πιθανό- αν είσαι λάτρης του κάμπινγκ και δεν θες να αποχωριστείς το αγαπημένο σου σπορ στο BBQing.

Στο τρέιλερ όσο και στην καρότσα, κουβαλάς όλα τα απαραίτητα συμπράγκαλα προκειμένου να φας την μπριζολίτσα, τις μπιφτεκάρες, τις λουκανικούμπες KAI KYΡΙΩΣ την προβατίνα σου σαν να ήσουν στην αυλή του σπιτιού σου.

Τσέκαρε:


Και μην φοβάσαι αν θα χαλάσουν τα κρέατα μέχρι να πιάσει η λιγούρα την παρέα. Το «μαγαζί» διαθέτει και κατάψυξη.

Αν γουστάρεις την ιδέα, εδώ μπορείς να πάρεις μια παραπάνω πληροφορία για τη φορητή ψησταριά της Nissan. Το φωτογραφικό υλικό πάντως θα σε «ψήσει» για τα καλά...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved