Βρέξει-χιονίσει, η οροφή θα ανοίξει

Ένα από τα αγαπημένα συνθήματα του Audi S5.

Το ολοκαίνουργιο Audi S5 Cabriolet 2018 είναι ανάμεσά μας και από τεχνικής όσο και οικονομικής άποψης χωράει στο μάτι. Και στην τσέπη. Πρόκειται για ένα μεσαίο κουπέ που κινείται στη μέση της γκάμας προϊόντων της γερμανικής εταιρείας, λόγω μεγέθους αλλά και τιμής, αφού διατίθεται με λιγότερα από 64.000 ευρώ.  

Περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V6 3.0-λίτρων, που παράγει 354 ίππους με ροπή στρέψης 369 lb-ft. Πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται 5 δευτερόλεπτα για να πιάσει τα 60, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι σχετικά περιορισμένη, αφού μετά βίας ξεπερνά τα 155.

audi tt 2003 audi s5 intercooler audi a5 2018 audi a6 cabriolet 970x546

 

Το μοντέλο 2018 είναι αυτόματο, εξοπλισμένο με οκτώ ταχύτητες που είναι κατάλληλες για την ιδανική ποσότητα ροπής χαμηλής απόδοσης. Είναι επίσης συμβατό με το σύστημα Quattro για όλους τους τροχούς της Audi, ενώ έχει ελαφριές αναρτήσεις πέντε ζεύξεων. 

Το S5 έχει μια ηλεκτρονική οροφή που μπορεί να χαμηλώσει σε λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα, ενώ όταν είναι πάνω, δημιουργεί απίστευτο αίσθημα μόνωσης.   

Το Audi A7 το θυμάσαι; Στο θυμίζουμε εμείς.

Ένα ακόμα «συν» είναι η αφθονία του χώρου που προσφέρει. Είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο προϊόν, το οποίο χωρά τέσσερις ενήλικες, αλλά και πολλές αποσκευές.

Καταγραφή

 

Το εσωτερικό του είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό, με δερμάτινα καθίσματα και μια χλιδάτη διακοσμητική επένδυση που εκτείνεται από τις πόρτες σε όλο το ταμπλό.

Το σύστημα ψυχαγωγίας είναι το καλύτερο κομμάτι. Προσφέρει πλοήγηση, διασύνδεση smartphone, συνδεσιμότητα 4G, φωνητικό έλεγχο και αναζήτηση ελεύθερου κειμένου.

Για δείτε και τις φωτογραφίες του.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved